Ralph Müller és Tran Le Chinh nyerte a golfutazások fődíját

Ahogy az várható volt a nap is előbújt április 23-án, vasárnapon, így egy jó hangulatú és nagyszerűen szervezett versenyen vehettek részt, akika VII. GOLFUTAZASOK.HU kupát választották. A sikerre, a Golf Travel Hungary igazgatója, Batta Krisztina volt a garancia, aki igazi katalán hangulatot teremtett a megjelent 100 résztvevőnek.

A VII. GOLFUTAZASOK.HU versenyének bruttó győzelme a mid-amatőrök között dőlt el, ráadásul az utolsó pillanatokig kérdéses volt, ki lesz a győztes. A végjáték Ralph Müllernek sikerült jobban, aki a nap legjobb eredményét szállítva (78) nyerte meg az abszolút kategóriát. A második helyen Meznerics Gergely (79), míg a harmadikon Zilahy Csaba (84) végzett. A bruttó mellett nettóban is értékelték a játékosokat. A legjobb Tran Le Cinh volt, aki a már említett Ralph Müllerrel egyetemben vihette el a verseny fődíját, amely egy 7 napos tartózkodást foglal magába a Barcelona Golf Hotelbe, 5 green fee-vel.

Mellettük még nettóban a férfi, női és senior első három helyezettje is értékes díjazásban részesült - kupák, spanyol Cava-k, utazási voucherek, ajándékcsomagok, tombola jutalmak – formájában.

A napot a Batta Krisztina védjegyévé váló baráti hangulatú pezsgős, svéd asztalos büfé reggeli, valamint a halfway house-ban kézműves olasz termékek, és a finom spanyol borok fogyasztása tette felejthetetlenné.

Az esemény a Barcelona Golf Resort.támogatásával került megrendezésre, immáron második alkalommal. Folytatás a szezon vége felé!

Díjazottak:

Bruttó I.: Ralph Müller

Nettó I.: Tran Le Chinh

Nettó Férfi I-II-III.:Mujahid Tamás, Nguyen Van Tho, Nguyen Ba Ngoc

Nettó Női I-II-III.:Tran Thi Minh Tam, Oravecz Orsolya, Nguyen Thi Kim Oanh

Nettó Senior I-II-III.:Dr. Pátkai Róbert, Berkes Zoltán, Tran Van Vinh

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés