GCT a minőség jegyében

Szombaton elindult a várva várt sorozat, a GCT Holding Golf Tour, melynek nyitóállomását Balatonudvariban rendezték. Az ígéretekhez híven a fókuszban a különleges golf élmény állt, amelyet a magas szolgáltatási színvonal tett valósággá. A jó hangulatú verseny alkalmával több kiemelkedő teljesítményt láthattunk, a golfozók, a GCT, valamint a Balaton Golf csapata részéről. Mindenki odatette magát, hogy egy kis napfényt csempésszen ebbe a borongós időbe!

Érdemes volt már kora reggel megérkezni a Balatonudvariba, ugyanis finom frissen sült reggelivel várták a játékosokat, akik energiával feltöltve vághattak neki a versenynek. Jó volt látni, ahogy folyamatosan érkeztek a játékosok, akik megtöltötték a sátrat, majd a range-t.

A verseny shotgun starttal, valamivel 10 óra után vette kezdetét, 60 fölötti résztvevővel. A pálya remekül elő volt készítve tour zászlókkal, pin pozíció jelöléssel, fehérre festett lyukszélekkel. A balatonudvari pálya valóban golfozóbarátabb lett és szinte nem volt elveszett labda, ha csak valaki nem a vízbe ütötte. Volt forecaddy, valamint folyamatos versenybírói jelenlét, akik segítették a játékosokat. Szintén kiemelendő, hogy a flightok elosztása jól sikerült, folyamatos volt a játék.

Öröm volt látni, hogy a különböző korosztályok jó játékosai vettek részt a versenyben, és összekovácsolódtak a nap végére, mid-amatőr és szenior válogatottak, valamint nagyszerű felnőtt játékosok.

A győzelemért szoros volt a küzdelem, két mid-amatőr játékos: Meznerics Gergely és Zilahy Csaba állt hozzá a legközelebb. A végén azonban, Meznerics jött ki győztesen +3-as score-ral. Teljesítményéről mindent elmond, hogy eredményével abszolút sorrendben még a két profi golfedzőt, Fehér Zsoltot és Brúder Balázst is megelőzte. A legjobb szenior játékos Koplányi Tibor és Kovács Titusz lett, míg a legjobb női eredményt Sándor Virág szállította. Sorolhatnánk még a jobbnál jobb teljesítményeket, de ennél sokkal fontosabb az, hogy igazi közösségi élmény volt, ahol valóban lesték a golfozók kívánságait. Finom ételek és italok, valamint felkészült csapat segítette a szervezést. A díjkiosztó pedig, szintén teltházas volt, ahol minőségi díjakkal gazdagodhattak a legjobbak.

Szombaton, mindenki nyertes volt, ugyanis minden résztvevő finom pálinkával, és egy nem mindennapi élménnyel térhetett haza. Folytatás Hencsén!

Eredmények

Bruttó I. Meznerics Gergely

Nettó Felnőtt A Hcp 0-18,0 I-II-III.: Nguyen Luu Lan Hoa, Sándor Virág, Zilahy Csaba

Nettó Felnőtt B Hcp 18,1-36,0 I-II-III.: Tvarosek Zsolt, Zsimán József Alpár, Rozman Péter

Nettó Senior A Hcp 0-18,0 I-II-III.: Rózsavölgyi János, Koplányi Tibor, Kovács Titusz

Nettó Senior B Hcp 18,1-36 I-II-III.: Palotásné Horváth Zsuzsanna, Bözöri Imre, Dr. Varga Irén

GCT Pro I-II.: Fehér Zsolt, Brúder Balázs

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés