4. alkalommal díjazta az év férfijait a Playboy magazin

Idén negyedik alkalommal díjazta hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy magazin április 6-án, csütörtökön a Tesla Budapest színvonalas termében. A nagyszabású gála háziasszonya Pintér Ada, házigazdája pedig Bus István, a Playboy főszerkesztője volt. Az eseményen a régi Playboy Golfversenyeket is felemlegettük. 

A magazin öt plusz egy kategóriában indított szavazást az olvasók között és az elmúlt három hónap alatt több mint negyedmillió szavazatot gyűjtöttek a jelöltek. A The Man of the Year gálán díjat nyert Thuróczy Szabolcs, Majka, Shane Tusup, Fábián István és Bernáth József is, a leginspirálóbb múzsa különdíjat pedig Kiss Ramóna kapta. 

A közönség döntése alapján az év előadóművészének járó díjat (jelöltek voltak még ByeAlex, Litkai Gergely, Rácz Gergő, Punnany Wolfie) Thuróczy Szabolcs vehette át a kategória 2015-ös nyertesétől, Nagy Ervintől, aki jelenleg az egyik legismertebb magyar színész, a legnagyobb költségvetésű magyar film, a Kincsem főszereplője, amit nagy sikerrel vetítenek a mozikban. Az Év médiaszemélyisége kategóriában (jelölt volt még D. Tóth András, Pachmann Péter, Till Attila és Vályi István) Majka végzett az élen, ő személyesen nem tudta átvenni a díjat, mert éppen Las Vegasban pihent. A hazai gasztronómiai élet legbefolyásosabb alakjaira is szavazhattak az olvasók, az Év gasztrohőse díjat Bernáth József vihette haza (esélyes volt még Deli János, Gianni, Sárközi Ákos és Széll Tamás is). Ő A Konyhafőnök és A konyhafőnök junior zsűrije, kreatív séfként dolgozik London egyik vezető catering cégnél. Idén először a teljesen új YouTuber kategória jelöltjeire is letehették voksukat a szavazók. A megtisztelő első helyért indult Szirmai Gergő, Radics Peti, Dancsó Péter, Magyarósi Csaba, valamint Fábián István alias TheVR Pisti is, aki végül győztesként léphetett a színpadra. A TheVR oldal egyébként 2013. októberében jött létre azzal a céllal, hogy bemutassa az emberek számára a legújabb technológiákat és játékokat a lehető legszórakoztatóbb módon.

A Playboy idén is kereste a legmeghatározóbb sportembereket és a kategóriában végül Hosszú Katika férje és edzője, Shane Tusup kapta a legtöbb szavazatot (olyan ismert sportolókat előzött meg, mint a tavaly az Európa-bajnokságon szereplő Dzsudzsák Balázs, a jelenleg a Himaláján lévő Klein Dávid és a tavalyi Final 4 döntős Nagy László). Szintén egy sportoló érdemelte ki a Prada különdíját, Sofron István jégkorongozó lett a divatcég választottja. A magazin 2017-ben is gondolt a leginspirálóbb hölgyekre is, a múzsa kategóriát Kiss Ramóna nyerte meg (olyan gyönyörű színésznőket utasított maga mőgé, mint Gryllus Dorka, Kovács Patrícia, Ónodi Eszter és Myra Monoka).

Rengeteg szépség jelent meg a rendezvényen természetesen, ott volt pl. Kulcsár Edina, Európa szépe, Ónodi Eszter, Kovács Patrícia, Mérai Katalin, Borbély Alexandra és Nagy Alexa színésznők, Nagy Míra Eszter, azaz Myra Monoka, Molnár Andi, Dallos-Nyers Boglárka azaz Dallos Bogi énekesnők, Sáfrány Emese azaz Aleska, Orosz Barbara TV-műsorvezető, Dr Hevesi Krisztina szexológus és Szabó Kinga is. A győztesek mellett Szél Tamás, Deli János, Márta Alex azaz ByeAlex, D. Tóth András, Magyarósi Csaba, Pachmann Péter, Rácz Gergő, Király Viktor, Solti Ádám, Árpa Attila, Pál Tamás, Pribelszki Norbert, Rákóczi Feri, Szentgyörgyi Rómeó, Vályi István, Litkai Gergely, Sárközi Ákos, Dancsó Péter, Radics Peti, Szirmai Gergő, Sofron István, Solti Ádám és Vásáry André is a Teslában bulizott.  Jól éreztük magunkat.

Dr. Horváth Dávid

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés