Teltház és jó hangulat a Húsvét Kupán

A tatai specialista, Simmes Alexander nyert

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a tatai Húsvét Kupát. A szombati verseny már a 19. volt az Old Lake Golf Club történelmében. E verseny az egyik legnagyobb hagyományú magyar, amatőr golfverseny, amelyet a hazai golfidény nyitó versenyének tartanak. A viadal a többszörös magyar bajnok Simmes Alexander győzelmével zárult.

Ahogy arra számítani lehetett, teltház volt az idei Húsvét Kupán is. Az elmúlt évekhez hasonlóan megszokott kifogástalan vendéglátással várták a golfkedvelőket. Az egyik legrégebbi és legnagyobb tradíciókkal bíró megmérettetés a versenynaptárban, amely évek óta piros betűvel szerepel valamennyi magyar golfozó naptárában. A tradíció ereje az, ami évről-évre magával ragadja a golfozók krémjét a Húsvét Kupán. A hangulatra idén sem lehetett panasz az „Élővizek városában”, az Old Lake Golf Club-ban.

Ami a versenyt illeti:

Tavaszias időben, jó hangulatú megmérettetés során dőlt el, ki az idei győztes. Simmes Alexander ellentmondást nem tűrően söpörte be a győzelmet -1-es score-ral Hatvári Árpád, Meznerics Gergely, Vass Lajos előtt, akik +7-es eredménnyel zártak. A főszponzor most is Rózsavölgyi János volt, aki húsvéti sonkákat ajánlott fel díjként a kategóriák győzteseinek a trófea mellé. Nem kellett hozzá nagy jóstehetség: az évek során folyamatosan teltházzal zajló esemény, idén is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ahol önfeledt társasági élményben volt részük a résztvevőknek.

Gratulálunk a győzteseknek és a díjazottaknak!

Eredmények:

Bruttó I.: Simmes Alexander 69 ütés

Nettó Férfi A I.II.III.: Lichtenberger Attila (40 nettó stableford), Kiscsordás Attila (39), Wynn Mike (36)

Nettó Férfi B I.II.III.: Komjáthy Gábor (44), Berta Zsolt (42), Zink Ferenc (36)

Nettó Junior I-II-III.: Vass Lajos (39), Lengyel Letícia Anna (35), Hideg Ádám (33)

Nettó Női I-II-III.: Nguyen Luu Lan Hoa (40), Vass Laura (38), Nagy Orsolya (36)

Nettó Senior I-II-III.: Básti Gyula (44), Dr. Bognár László (37), Csányi László (35)

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés