Petkovics: „Úgy érzem, jó szezon előtt állok!”

Lugosi Tomi után hallgassuk meg a playoff másik főszereplőjét Petkovics Bálintot, aki csupán egy hajszállal maradt le a Magyar Pro-Tour első állomásának győzelméről.

„Jó hangulatú verseny volt. Egyben volt a mozgásom és a játék is. Nem igazán volt téli szünetem a golfban, ami meg is látszott. A putt-jaim rendben voltak, amire az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektettem. Erre szükségem is volt a máriavölgyi gyors greeneken.  Mentálisan is sikerült ott lennem, amelyet a +2-es score-om is hűen tükröz. Úgy érzem, jó szezon előtt állok és remélem, Csehországba is sikerül átmentem a formámat!

A playoff remek kiélezett csatát hozott Lugosi Tomival. Talán az első lyukon álltam a legközelebb a győzelemhez. Megvolt a sanszom, hogy megnyerjem a partit. 5 másodpercig 2 méteres birdie putt-om volt, majd elindult a labdám a lejtőn és egy 12 méteres puttom lett a birdie-ért.

A második lyukon mindkettőnknek nehéz helyzetből kellett visszakapaszkodnunk. Par lett a vége.

A harmadik lyukon pedig, ami ugye az első szakaszon volt, 7 méteres putt-om volt par-ért, amit beütöttem, h továbbvigyük a playoff-ot. Ekkor már sejteni lehetett: birdie kell a győzelemhez!

Jött a 9. szakasz, ahol Tomi utolérhetetlen volt! Két ütésből már a green-en volt és megérdemelten húzta be a győzelmet. Folytatás hamarosan Csehországban, ahonnan remélem kártyával térhetek haza!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés