Magyar T.: „A marokkói utazás lebeg a szemem előtt!”

 

Hamarosan kezdetét veszi Magyarország legexkluzívabb versenysorozata a GCT Holding Golf Tour. A színvonalában a nagyobb autós kupákra emlékeztető tour mezőnyében ott lesz Magyar Tibor, a tatai Old Lake Golf Club játékosa, hogy megküzdjön a fődíjért, a marokkói golfutazásért.

„A sorozat megálmodóját, Barun Károlyt a Gregersen Golf Klub-ból ismerem. Ott hallottam először erről a kezdeményezésről és bevallom, már első hallásra felkeltette a figyelmemet. Úgy gondolom, a magyarországi golfra ráfért az effajta vérfrissítés, hogy végre nívót adjanak egy megmérettetésnek. Mert igenis egy versenynek a mezőny összetétele mellett, a nívós díjak adják meg a presztízsét. Az egyes fordulókon kapott kisebb nagyobb egyedi nyereményeken túl, a fődíj önmagáért beszél és elég jó motivációt jelent mindenkinek, hogy megmérettesse magát a GCT Holding Golf Tour-on. Így a célom nem is lehet más, mint hogy ott legyek a legjobbak között és utazzak Marokkóba!

Miért is ajánlom? Mert több mint egy verseny, amelynek szolgáltatásait, ha végigolvassuk, akkor színvonalában az Audi, vagy a BMW kupára hajaz. Ám nem egy, hanem 5 fordulóból áll, Magyarország legcsodálatosabb pályáin: Balatonudvari, Hencse, Zalacsány, Máriavölgy, Tata.

Másrészről az ár-érték arány sem utolsó. Már az alapcsomag árában is minden benne van, amire szükségünk lehet és ezért az összegért jóval többet kapunk: közösségi élményt, gasztro- különlegességeket, 5 versenyt és jó játék esetén a fődíj is bárki számára elérhető. Nem kell mást tennünk, mint a kategóriánk első három helyén végezni. Korrekt ajánlat, profi szemlélettel! Én ott leszek április 22-én, Balatonudvariban!

Apropó Hencse. Braun Károllyal volt szerencsém ott játszani a hétvégén. És ismét tudatosult bennem, hogy számomra Magyarország legszebb és legjobb pályája. Már csak ezért is megéri ott lenni a tour-on, hogy újra versenykörülmények között játszhassunk ezen a nagyszerű helyszínen.”

Jelentkezéseket továbbra is fogadják a GCT Holding Golf Tour-ra a megfelelő kártya kiválasztásával ITT, egészen április 21-ig!

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés