Nyugodj békében, Czibi!

Sárközi Ricsi nyerte az emlékversenyt

A Magyar Golf Club örökös tagjára, Czibi Istvánra emlékeztek Kisorosziban. Az ő emlékének adózhattak a golfozók a szombaton 10 órakor kezdődő verseny alkalmával. Külön öröm volt, hogy a látogatók között tiszteletét tette Czibi István lánya is. Az eseményen kisebb fajta megemlékezést is tartottak néhai klubkapitány tiszteletére.

A Czibi István emlékére tartott versenyt egyébként, a remek formának örvendő Ifj. Sárközi Richárd nyerte, aki a 2016-os évben aratott egyéni győzelme után ismét bruttó diadalnak örülhetett. Tette mindezt egy nagyon szeles szombaton, a szintén eddig remek szezont futó Hujber László előtt. Míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokát a 2016-os év szenior férfi golfozója Nagy István szerezte meg.

A versenyt bruttó mellett nettóban A és B kategóriában is értékelték. A 0-18,4 közöttiek mezőnyében a Hujber László lett a legjobb, Nagy Istvánt és Benke Ákost megelőzve. Míg a 18,5-36 közötti kategóriában Lu Henry, Koharek Anna és Vargha András lettek a dobogósok. Külön öröm volt, hogy juniorok, felnőttek és szeniorok egyaránt ütőt ragadtak Czibi István emlékére.

Díjazottak:

Bruttó I. Ifj. Sárközi Richard

Nettó Hcp 0-18,4 I-II-III.: Hujber László, I. Nagy István, Benke Ákos

Nettó Hcp 18,5-36 I-II-III.: Lu Henry, Koharek Anna, Vargha András


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés