„Itt mindenki csak nyerhet!”

Komjáthy Gábor lelkes amatőr játékosnak számít a magyar golfozók között, aki a Gregersen Golf Klub üzemeltetése mellett igyekszik minden lehetőséget kihasználni, hogy ütőt ragadjon. Régi álma válik valóra, hogy egy olyan versenysorozat tagja lehet idén, amely példaértékű Magyarországon. Ugyanis a GCT Holding Golf Tour, színvonalában a nagyobb autós márkák kupáira hajaz.

„Mint korábban is mondtam, nekem a 2017-es év egyik legjobban várt eseménye a GCT versenysorozat lesz, amelyet kiváló kezdeményezésnek tartok. A kezdetek óta belelátok a folyamatokba klubtagunk, Braun Károly által, így bizton állíthatom, nagy durranás lesz!

Miért is mondom ezt?

- Magyarország legexkluzívabb golfversenye: Itthon szervezett, hazai finanszírozású versenysorozat, amely nem hasonlítható össze a korábbi versenysorozatokéval.

- Tisztességes versengés: A GCT nagy előnye, hogy gépsorsolás van, így a flightok beosztása véletlenszerű, így olyan játékosok is összekerülhetnek egymással, akik eddig nem voltak kapcsolatban. Ezáltal új barátságok és üzleti kapcsolatok is köttethetnek.

- Nívós díjak, rendhagyó közösségi élmény:

Díjazás szempontjából is adott a sikerélmény, hiszen az egyes fordulókon a legjobb játékosok GCT logóval ellátott versenylabdákat, ajándéktárgyakat, valamint minőségi házi pálinkát vihetnek haza. A fődíj pedig önmagáért beszél: a sorozat végén a kategóriák első három helyezettje részt vesz a marokkói golfutazáson! Már csak ezek miatt is érdemes nevezni.

- Több, mint egy verseny: A versenysorozat példanélküli Magyarországon. Igen színvonalas rendezvény, ahol a játékosok érdekeit tartják szem előtt. Kezdve a komfort-érzetet jelentő szolgáltatásoktól, a különleges cateringen keresztül a díjazásig. Ugyanakkor természetesen nem csak a nívós díjakért és ajándékokért érdemes részt venni, hanem a baráti hangulatú közösségi élményért is. Sőt, akik nem győznek, ők is nyertesek, hiszen Magyarország 5 legcsodálatosabb pályáján játszhatnak, ahova talán nem is jutnának el, mert túl távolinak találják a lakhelyüktől. Gyakorlatilag az alapcsomag ára megegyezik a greenfee árakkal, de ennél jóval többet kapnak!

Színvonalában az Audi, BMW vagy a Mercedes Cup magyarországi döntőire hajaz, ám ez nem egy, hanem 5 fordulós.

Az első forduló Balatonudvariban lesz április 22-én!

Volt szerencsém többedmagammal az elmúlt hétvégén Balatonudvariban játszani. A rough-ok szépen levágva, a fairway-ek is rendben vannak és az erdők alja is kitisztítva. Gyakorlatilag nincs elvesztett labda, ami nagyon jó hír. Ifj. Tringer Lászlóéknak sikerült egy amatőr golfozók által is jobban játszható pályát létrehozni. Igazi örömgolfra van kilátás az első fordulóban április 22-én, szombaton.

Jelentkezéseket továbbra is fogadják a megfelelő kártya kiválasztásával ITT, egészen április 21-ig!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés