„A tradíció ereje, ami összehoz minket”

Közeleg a Húsvét Kupa napja, amely piros betűs ünnepe a golfozóknak. Hagyományosan ezen a versenyen indul az új szezon, így április 15-én a golfélet krémje biztosan ott lesz a tatai Old Lake Golf Club rendezvényén. A megmérettetés egyik főszponzorától, Rózsavölgyi Jánostól megtudtuk, hogy a hagyományok idén is továbbélnek a Húsvét Kupán.

HG Ön szerint, minek köszönheti a népszerűségét a kupa?

RJ A Húsvét Kupa hosszú évek óta tartja lázban a golfozókat. Az Old Lake Golf Club 1998 őszén nyitotta meg kapuit a hazai golfélet számára és a következő tavasszal már meg is tartottuk az első húsvéti versenyünket. Így az idei már a 19. Húsvét Kupánk lesz. Ez az egyik legrégebbi megmérettetés a versenynaptárban. Ettől is ilyen különleges. A tradíció ereje, ami összehoz minket!

HG Mivel készülnek idén?

RJ Az előző évek hagyományait örökítjük tovább, így mindenképp lesz sonka a díjak mellé és az eredményes napon a finom ételek elfogyasztása sem maradhat el. Minden bizonnyal idén is teltház lesz a versenyen, ahol a megmérettetés mellett számtalan program várja a golfozókat és családtagjaikat. Az Old Lake Golf Club és a hozzá tartozó Hotel szeretné felejthetetlenné tenni a húsvéti hétvégét a családok számára.

Reméljük, a későbbi időpont miatt az időjárás is hozzájárul a remek versenyhez.

HG Milyen állapotban van a pálya?

RJ A pálya remek állapotban van, nagyszerűen áttelelt, ennek is köszönhető, hogy minőségileg is rendben van, így nagyon jó golfmérkőzésnek nézünk elébe. A greenek szép zöldek, valamint a nádat is leégettük. Eredményes versenyzést kívánunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés