Közösségi élmény a GCT-vel

Brúder: „Sokkal többet kapunk, mint amennyit adunk”

Brúder Balázs is megszólalt a GCT Holding Golf Tour-ral kapcsolatban, aki a GCT Golf Academy vezetője lett. Feladata, hogy golfkóstolót adjon a VIP vendégeknek és a szponzorok képviselőinek. Vele beszélgettünk:

HG Hogyan kerültél kapcsolatba a GCT-vel és mi lesz a feladatod?

BB A GCT márkanévvel tavaly nyáron találkoztam a tatai Old Lake Golf Clubban a GCT Holding Golf Kupa és Társasági Nap alkalmával. Az eseményen megismerkedhettem a cég vezetőivel, köztük Braun Károllyal is, és bevezethettem őket a golf világába. A találkozásból barátság és golfos együttműködés lett. Örülök, hogy Károly rám gondolt a GCT Golf Academy vezetésével kapcsolatban. Ez hosszabb távú projekt lesz, ugyanis nem csak egy évben, hanem években gondolkodunk. Idén a fő faladatom az, hogy kiszolgáljam a partnereket, és megmutassam nekik, miről is szól a golf.

HG Miért ajánlanád a golfozóknak, tanítványaidnak a tourt?

BB A célunk az, hogy visszahozzuk a régmúlt viadalok hangulatát és eleganciáját. Központban a jó hangulat és társaság szerepel profi körülmények között. A versenysorozat állomásain a golfozók igényeit tartjuk szem előtt. Ez jól látszik a különböző kártyák nyújtotta exkluzív szolgáltatások lajstromából is. Az a legjobb, hogy a golfozók többet kapnak, mint amennyit befizetnek! Nem beszélve a fődíjról, a marokkói utazásról, valamint a St. Andrews-i útról.

HG Milyenek a visszajelzések?

Nagyon pozitívak! Külön öröm, hogy ez a sorozat, a klubok összefogásának eredménye, melynek középpontjában a GCT Holding által nyújtott különleges golfélmény áll, amely a magas szolgáltatási színvonallal párosul.

Mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön el április 22-én Balatonudvariba, hogy saját maga tapasztalja meg azt az élményt, amit a GCT nyújt!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés