Buna Edvin duplázott a hétvégén

A Budapest Highland Golf Club játékosának igencsak mozgalmas hétvégéje volt. Szombaton a zirci Forest Hills Golf Club-ban Bírótalálkozón vett részt, ahol megnyerte a háziversenyt. Vasárnap pedig, Komjáthy Gáborral párban diadalmaskodott a Highland Golf Club szezonnyitójának Par 3-as pályáján tartott kiegészítő versenyen. Vele beszélgettünk.

Bírótalálkozó Zircen

Szombaton a Forest Hills Golf Club adott otthont a 2017-es tavaszi bíró találkozónak. A vendéglátásra igazán nem lehetett panasz, hiszen a zirci pálya minden jelen lévő tagja, élükön a klubkapitánnyal, leste a bírók minden kívánságát. Délelőtt egy különteremben az általános témákról Fucskó Tünde a Bíró Bizottság vezetője tartott előadást, Gágyor Gábor pedig az EGA versenybizottsági munkáról, a nemzetközi tapasztalatokról, majd Bodor tanár úr a szabályváltozások idei évben is aktuális szezon előtti átismétléséről, illetve „online” formában Jakobi András a sikeres St. Andrews-i vizsgájáról számolt be.

Egy remek ebédet követően 9 szakasz lejátszására is lehetőség nyílt. A sokáig elhúzódó téli időjárás ellenére pálya igazán jó állapotban volt. Szépen nyírt fairway-ek, nem túl magas rough-ok, és sima, kemény greenek várták a játékosokat. Igazán jó volt Gágyor Gáborral és Lugosi Balázzsal együtt játszani. A néha 2-3 ütős szél igazán nagy kihívás elé állította a játékosokat a hegyes-völgyes pályán. Izgalmas volt végig fej-fej mellett játszani Balázzsal, (igaz ő fehérről, én sárgáról) a végén nekem volt kevesebb hibám, így sikerült a legalacsonyabb ütésszámmal végezni és győzni a kis háziversenyen.

Vasárnap - Highland Szezonnyitó

Komjáthy Gáborral már a tavalyi szezonzárón terveztük, hogy az idei szezonnyitón együtt játszunk. Gyakoroltunk is sokat a télen Gábornál a Gregersen Indoorban, hogy ott folytassuk ahol tavaly abbahagytuk. A tavalyihoz képest kicsit több hibával játszottunk, sajnos beszaladt 3 bogey, és birdie-k nélkül nem is tudtuk visszahozni. A par 3-as játék viszont jól sikerült, jól bántunk a 7-es vassal és a putterrel, így holtversenyben a legjobb eredményt értük el. A végén a szerencse is mellénk állt, a sorsolással mi nyertünk, így húsvét előtt egy komolyabb sonkamennyiséggel gazdagodtunk.

Akár csak tavaly, az idei is jó szezonkezdet volt, és remélem, sikeres idény elé nézek!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés