Jó hangulatú szezonnyitó, maximális létszámmal

Eldördült a startpisztoly a Highlanden is

Vasárnapra is jutott golfos esemény a sport kedvelőinek, hiszen a budapesti Highland Golf Club is megtartotta szezonnyitó versenyét, a tradíciónak megfelelően teltházzal.

A 30 páros, 60 játékosa, délelőtt tíz órakor rajtolt el napsütéses, tavaszias időben és jól előkészített pályán. A díjazottak húsvéti sonka ajándékcsomagokat kaptak a PÁPAI HÚS ajándékaként. Köszönhetően a 9 szakasznak, a verseny nagyon szorosan alakult. A bruttó győztesnek járó díjat végül a Frank Tamás - Futó Sándor duó nyerte el (eredmény: even par).

Nettóban is értékelték a Highland Szezonnyitó párosait. Első helyen a Csegezi László - Gyöngyössy István duót, másodikként a Dr. Grigalek Gábor - Grigalek Ildikó, míg harmadikként a Gyarmati János - Lükő Orsolya kettőst díjazták.

A teltházas versenyen többségében klubtagok vettek részt, akik közül sokan most állnak először pályára az új szezonban. A páros 9 lyukas verseny kiegészítő versenyt, stroke play alapon, külön értékelték és díjazták. A golfozók a Par 3-as pályán, 7-es vasütővel és putterrel játszhattak. A megmérettetés itt is szorosan alakult, végül 3 győztes is lett (Buna Edvin – Komjáthy Gábor, Frank Tamás - Futó Sándor, Fehér Zsolt - Török Zsoltné Edit), azonban a húsvéti sonka mellett az érmet sorsolás útján a Buna Edvin – Komjáthy Gábor duó kapta. A szezonnyitó kupát egy finom ebéd zárta.

Díjazottak:

Bruttó I.: Frank Tamás - Futó Sándor

Nettó:

I. Csegezi László - Gyöngyössy István

II. Dr. Grigalek Gábor     - Grigalek Ildikó

III. Gyarmati János - Lükő Orsolya 

Kiegészítő verseny par 3-as szakaszon 3 győztes is lett, azonban az érmet sorsolással

a Buna Edvin – Komjáthy Gábor páros kapta

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés