Versenydömpinggel indul az április

Szurkolhatunk és játszhatunk is a hétvégén

Az elmúlt hetek a készülődés jegyében teltek, ám áprilisban beindul a versenydömping. Már bolondok napján is több versennyel jelentkezik a 2017-es golf évad, és ha mindez nem lenne elég, vasárnap is felmérhetjük, hogy áll a formánk a szezon kezdetén. Csokorba gyűjtöttük, mi várható a hétvégén, ahol a hazai megmérettetések mellett Lajtai-Rózsa Csilla sikeréért is szoríthatunk, aki ezúttal Arizonában versenyez a Symetra Tour legjobbjaival.

Ha hinni lehet az időjárás előrejelzésnek, igazi tavasz várható a hétvégén, 15 és 20 fok közötti maximumokkal, kis széllel, csapadék nélkül. Így nincs indok, hogy miért ne legyünk valamelyik hazai golfpálya versenyének résztvevői.

Mandulavirágzás verseny – G.C. Imperial

Ha szép tavaszias időben a Balaton közelébe vágynának, van egy tuti tippünk. A balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton kitűnő lehetőséget kínál, ugyanis szombaton rendezik meg Gschwendtner Sonjáék a tradicionális, Mandulafa virágzás névre keresztelt versenyüket, amely a 2017-es szezonjuk első hcp módosító viadala 18 lyukon, stableford formában.

Jelentkezni személyesen: a klubházban kihelyezett jelentkezési listán, telefonon: 0036-83-346 031, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vigyázz, kész Lőrincz!

Akik vasárnap is szeretnének hódolni kedvenc sportjuknak, azok is megtehetik, ugyanis a St. Lőrinc Golf Club április 2-án, vasárnap rendezi szezonnyitó Texas Scramble versenyét. A 9 szakaszos verseny par 36-os pályán 13 órakor indul el shot gun indítással, 4 fős flight-okban.

Jelentkezni egészen szombat 12:00-ig lehet a klub recepcióján személyesen vagy telefonon. (06/1/ 951-31-52, 06/30/299-25-16. 

HIGHLAND–PÁPAI HÚS SONKA KUPA (teltházas)

A Budapest Highland Golf Club & Academy április 2-án, vasárnap rendezi 2017-es idényének nyitóeseményét. A 10 órakor kezdődő texas scramble verseny shotgun-nal startol 10 órakor. A díjazottak húsvéti sonka ajándékcsomagokkal térhetnek haza a PÁPAI HÚS jóvoltából. A klub nagy örömére, mind a nevezési lista, mind a váró lista betelt, így minden bizonnyal felejthetetlen nyitóversenyen vehetnek részt a játékosok.

Részletes információ: HIGHLAND–PÁPAI HÚS SONKA KUPA

Lajtai-Rózsa Csilla – Symetra Tour

A játék mellett szurkolhatunk is. Mégpedig a Symetra Tour egyetlen magyar golfozójáért, Lajtai-Rózsa Csilláért szoríthatunk, a hétvégén Arizonában, idei harmadik tornáján igyekszik a legjobbakkal felvenni a versenyt csütörtök és szombat között.

EREDMÉNYEKET ITT KÖVETHETI


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés