Újra a pályán!

Komjáthy Gábor is ott lesz Kisorosziban

Nyakunkon a kisoroszi szezonnyitó verseny, amelyet már minden golfozó türelmetlenül vár. Komjáthy Gábor is szeretne már a hosszú holtszezon után az egyik kedvenc pályáján ütőt ragadni.

„Télen sok energiámat emésztette fel a IX. kerületi Lónyay utca 29-ben a Gregersen Golf Klub beindítása, amely sikeres hónapokat zárt. De, ahogy klubtagjaim, úgy jómagam is alig vártam, hogy végre kitavaszodjon, és pályán lehessek!

 

 

Sajnos pillanatnyilag eléggé hektikus a játékom, képes vagyok + 14-et, de akár + 25-öt is játszani.

Magyar Tiborral, Hideg Jánossal és Hideg Ádámmal, csapatban igyekszünk a lehető legjobb formánkat hozni a texas scramble kupán, ahol -3 és -7 közötti eredményre számítok.  Idén még nem játszottam Kisorosziban, de a kedvenc pályáim közé tartozik, főleg az első 9 szakasz, amely szintkülönbségeivel, a mozgó green-jeivel igazi taktikai játékot követel a golfozóktól. Örömjátékra törekszünk, és majd meglátjuk, mire lesz elég!

Amit az idei szezonomban szeretnék: minél többet játszani, a Gregersen Golf Klub feladati mellet. Sajnos kisebb hát- és gerincproblémák hátráltatnak,igyekszem ezeket minél előbb orvosolni. A 2017-es év egyik legjobban várt eseménye nekem, a Braunk Károly által életre hívott GCT Tour lesz, amit nagyon jó kezdeményezésnek tartok. Károly nálunk klubtag, így már szinte az első ötletmorzsától követem a folyamatokat. A versenysorozat példanélküli Magyarországon. Igen színvonalas rendezvény, ahol a játékosok érdekeit tartják szem előtt. Kezdve a komfort-érzetet jelentő szolgáltatásoktól a díjazásig. Már alig várom, hogy elkezdődjön a sorozat és az idei golfszezon!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés