Mandulavirágzás verseny – G.C. Imperial

 

Kedves Golfozó Barátunk!

Szeretettel meghívunk a hagyományos Mandulavirágzás versenyünkre!

Mandulavirágzás verseny 

április 1-jén, Shot Gun: 10 órakor

 

A verseny ideje és helye: 2017. április 1. szombat, 10:00 óra, Shot Gun indítással, Balatongyörök, Golfclub Imperial Balaton

Verseny formája: Stableford, 18 lyukon   (* A versenyt 9 lyukon is indítjuk minimum 9 jelentkező esetén!)

A verseny rendezője: Golfclub Imperial Balaton

Versenyfeltételek: A verseny a R&A Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Golfclub Imperial Balaton helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

Résztvevők: A részvétel feltétele a pályaérettségi és  amatőr jatékos státusz 45-ös HCP-ig. Maximum résztvevők száma 40 játékos.

Díjazás:

Bruttó 1.
Nettó  1.,2.,3.,

Különdíjazás: Nearest to the Pin, Longest Drive,

Birdie Pool 1500,-  Forint

Startlista: Versenynapot megelőző napon 12.00 óra után az MGSZ oldalán található Hungarian Golf Network oldalán közzé tesszük és a klubházban kiírjuk.

Részvételi díj:

Klubtagok: 6.000,- Ft
Vendégeknek: 18.500,- Ft
(amely magában foglalja a körellátást, a Greenfee árát, az ebédet és a nyereményeket)
A nevezési díj érkezéskor a golfklub recepcióján fizetendő készpénzben.

Scorekártya leadása:

A scorekártyát a játék befejeztét követően a lehető legrövidebb időn belül a recepciónál a versenyző és a marker által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a scorekártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfkocsi használata:

Elektromos auto használata kizárólag a aMGSZ Versenyszabályzatában foglaltak szerint lehetséges. Továbbá 70 év feletti szeniorok és tartós betegségétszakorvosi igazolással igazoló versenyzők indulhatnak elektromos autóval, eredményük beszámít a versenybe. Bármely résztvevő orvosi igazolás nélkül is indulhat elektromos autóval a versenyen,azonban eredménye nem számít be a verseny eredményébe.

Jelentkezés és lemondás:

Személyesen a klubház recepciójában
Telefonon:0036-83/346-031
E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelentkezési határidő: 2017. március 31., péntek 10:00 óra

Figyelem a jelentkezés részvételre kötelez!

Lemondásra a jelentkezési határidőig van lehetőség.  A későbbi visszamondás, illetve a jelentkezés utáni meg nem jelenés esetén 5.000,- Forint Juniorprogram támogatási díj befizetésére kötelezzük a jelentkezőt!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Üdvözlettel,

Golfclub Imperial Balaton csapata

8313 Balatongyörök, Becehegy
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: (+36) 83 346 031


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés