Kaliforniában villanna meg újra Rózsa Csilla

 „Sok izgalmas green vár minket!”

Péntektől vasárnapig a kaliforniai Beaumontban rendezik a Symetra Tour sorozat második állomását, a IOA Championship Presented by Morongo Casino Resort & Spa-t. A 100 ezer dollár összdíjazású versenyen a mezőnyben ismét ott van Lajtai-Rózsa Csilla, akinek a sikeres floridai debütálását követően (T34.) a célja, hogy ismét beverekedje magát a CUT-ba, s azután az utolsó két napon már felszabadultan versenyezzen. Csillának és caddy-jének, Dan Maringernek nem lesz könnyű dolga, ugyanis a mezőny ezúttal is hemzseg a jó játékosoktól.

A Symetra Tour idei második tornája, a 100 ezer dolláros összdíjazással 2013 óta tartozik a második számú amerikai női sorozat versenynaptárába. Ez idáig csupán amerikai játékosnak sikerült diadalmaskodnia. 2013-ban Hannah Yun (-14), 2014-ben Kim Kaufman (-7), 2015-ben Katie Kempter (-5) győzött. 2016-ban Erynne Lee diadalmaskodott szoros küzdelemben par alatt 11 ütéssel, és idén is ott lesz az indulók között.

Erynne mellett Kaliforniában Rózsa Csilláék olyan sztárokkal mérhetik össze erejüket a Morongo Golf Club at Tukwet Canyon pályáján, mint a 19 éves szupertehetség ausztráliai Hannah Green, aki az idei LPGA ISPS Handa Australian Women’s Open-en a T 7. helyen zárt (-5), vagy a 22 éves angol Bronte Law, aki a 2016-os Európai Női Amatőr Bajnokság megnyerése után 2017-ben vált profivá. A Symetra Tour teljes, valamint LPGA Tour részleges tagja. De említhetnénk még Brittany Benvenuto-t is, aki az idei évtől vált az LPGA Tour tagjává és nem megfeledkezve Olivia Jordan-Higginsről, aki a Symetra Tour nyitóállomását megnyerte.

Rózsa Csilla és caddie-je Dan Maringer természetesen már a helyszínen tartózkodnak, ahol a gyakorlásé, a ráhangolódásé a főszerep. Csicsi pénteken helyi idő szerint 8.15-kor kezdi meg szereplését a háromnapos tornán. A versenyről folyamatosan beszámolunk honlapunkon, természetesen Rózsa Csillával a főszerepben.

Az EREDMÉNYEKET ITT követheti!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés