Lehoczky Gábor: Véget ért a versenysorozat!

Épp a jó idő beálltával ért véget a Sárkány Indoor Golf Center téli versenysorozata. Sikeres évadot tudhatunk magunk mögött, hiszen ilyen sokan még soha nem jelentkeztek játékra, mint az idén. 43-an indultak, köztük nagyon sok junior is.

Az utolsó forduló eredményei beállították a végső sorrendet is.

A Thanks giving point rövidített nevén ismertebb TGP pálya Utah államban, közel Salt Lake city-hez található, amelyet 97'-ben a Golf Digest a top 10-be sorolta. A tour player legenda Johny Miller tervezte a közel 7000 m-es pályát. Az első szakaszok kicsit elaltatják a versenyzőket, de aztán bedurvult a pálya.

Változatos szakaszokban ötvöződik egy hegyi pálya, majd a sík, homokos sivatagi szakaszok, sok vízakadállyal. Hogy mennyire „hálásak” ezen a ponton a sorozat golfversenyzői, az már kiderült.

VA kategóriában Mészi - Mészáros Zsolt volt az esélyes és hozta is a papírformát. Az utolsó fordulóban jól hajrázott, így a dupla pontozás meghozta neki a sikert, a legnagyobb kupa az övé lesz! Második helyen Kürti Péter végzett, míg a harmadik helyre a stabilan játszó, de az utolsó fordulót le betliző Ágoston Misi lépett. Alapvetően 50-50 pont volt a helyezettek közötti különbség.

Ez egy-egy ütést jelentett mindössze... A dobogóhoz vezető úton, csak egy lépésnyire maradt le tavalyi dobogósunk, Komjáthy Gábor, Palya Feri az ötödik, míg Hideg János a hatodik helyen követte. VB kategóriában az élen szintén kiélezett küzdelem alakult ki. A nagy esélyesként induló Kerekes Józsinak most nem jött ki a lépés, de 50 pont többlettel így is megnyerte a sorozatot, a nagy kupa és a Balaton szelet, jár neki. A második helyen nagyszerű hajrával Steinbacher Joe végzett, utolsó fordulóbeli győzelme sokat dobott az összetett helyezésén. Harmadik helyen Bodor Tanár úr végzett szintén csak 50 ponttal lemaradva.

A dobogó közvetlen közelében a tavalyi dobogós Brányik Edit lett a negyedik, Peternell Oszi az ötödik, míg Steve Lim hatodik az összetettben.

A junioroknál is nagy küzdelem alakult ki a helyezésekért. Hideg Ádámot nem lehetett megállítani, stabil fejlődést bemutató játékkal szerezte meg az első helyet. Újoncaink közül a második helyre Lehoczky Fanni, míg a harmadik helyre Földházy Zsófi ütötte be magát. Benzsay Zsombor a negyedik, Sárközy Ricsi az ötödik, míg Kovács Gergő a hatodik lett.

A sorozatversenyekre kiemelten igaz a mondás, miszerint a részvétel a fontos - ez a szabály itt érvényesült!

A profik között a győzelmet a stabilan játszó, rutinos öreg róka Lehoczky Gábor szerezte meg Bodor Gergő és Hideg Dani előtt.

Az összevont eredményhirdetésre a Sárkány Centerben (fő épület 29-es) lévő, vietnámi Hoa Sen étterem különtermébe gyűlünk össze, ahol a vietnami konyha ízeit kóstolhatjátok meg!

Itt adjuk át a sorozatverseny helyezettjeinek a díjait.

Szeretettel várunk mindenkit a szezonzáró összejövetelünkre és nem csak azokat, akik részt vettek a versenyben. 2017.03.23.-én csütörtök este 18.00-tól várjuk a versenyzőket és a kísérőiket! A legalább két fordulón részt vevő játékosoknak ingyenes, a kísérőknek 1990 Ft a pazar vietami ízeket felsorakoztató vacsora ára. Gyerekeknek 990Ft.

Köszönjük a részvételt a Sárkány Indoor Golf Center nevében a versenyen résztvevőknek, a gyakorlóknak, hogy a 2016-2017-es téli szezonban is minket választottak, télen újra találkozunk!

Természetesen a center nem zár be, a szolgáltatásainkat egész évben használhatják a tagjaink.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés