Szezonra hangolva

Nyilatkozatok, képek, videók- ki, mit csinált a hétvégén?

Végre előbújt a nap, a tavasz már megmutatta magát a hétvégén, így sokan igyekeztek kihasználni a jó időt. Többen a golfpályán játékkal töltötték a szabadidejüket. A legnagyobb közösségi oldalt is segítségül hívva, csokorba gyűjtöttük a weekend életképeit. Néhányan el is mondták, milyen érzés volt újra a pályán lenni.

 

 

- Hideg Dani a testvérével, Hideg Ádámmal a Budapest St.Lőrinc Golf Club – ban játszott.

 „Nagyon jó érzés volt… Eszméletlenül hiányzott már, hogy kint játszunk a friss levegőn, ezután a hosszú tél után.. Ádám nagyon sokat fejlődött - Hahn Árpinak köszönhetően - a folyamatos téli edzéseken, de nekem se lehet okom panaszra. A lőrinci pálya nagyon jó állapotban van, ezt bizonyítja az is, hogy tele volt a parkoló egész hétvégén. :)

- Magyar Tibor az Old Lake Golf Club pályára látogatott ki barátja, Törőcsik Attila társaságában:

„A pálya jól átvészelte a telet. A greenek is teljesen rendben voltak. A játék néha még döcögött, de ezen próbálok segíteni, mert március elején egy hétre megyek Tenerifére Csikós Gáborhoz. Egyébként már nagyon vártuk a jó időt, kedden is elő-férfi napot tartunk Tatán azokkal a játékosokkal, akik a "kemény maghoz" tartoznak. Szóval jó érzés volt! A drive ütések meglepően jól sikerültek, inkább a közelítő és a putt volt, ami még nem működött megfelelően. De első játéknak tökéletes volt... Gyakorolni kell, ha meg akarom tartani a tavaly megszerzett serlegeket!”

 

- Vaszkó Eszter a Golf Club Imperial junior válogatott golfozója sem bírt otthon maradni. Ő a testvérével, Vaszkó Zsomborral volt kint a pályán:

 „A téli, benti edzések után a jó idő beköszöntével én is ellátogattam a györöki pályára, ahol testvéremmel tartottunk egy chip és putt edzést. A pálya szerencsére jó állapotban van, nagyon jó volt rajta játszani. Találkoztam a többi játékossal is, akik szintén élvezték a gyönyörű napsütést. Hiányzottak már a "jó játékot", "schöne spiel" és az "enjoy your game" mondatok. Továbbá hiányzott ez a szép idő és a golf, ami sajnos az érettségi miatt kicsit háttérbe szorul egy kis időre. Jól esett a tanulásból kiszakadva játszani egyet, lassan kialakulnak az edzésidőpontok is. Várom a nyarat, mert új célokkal állok a szezon elé.”

 

 

- Profi golfedzőnk Hahn Árpád, pedig egy új Driving Range-t telepített otthonában.

- Sándor Virág a hétvégét nem a golfpályán, hanem a 2017-es kollekciója kiválasztásával töltötte, amit természetesen meg is mutatott közösségi oldalán. A fotók önmagukért beszélnek. Íme:

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés