Így kell nevezni a világranglistára

A cikkben szereplő nyomtatvány kitöltésével jelezheti igényét a világranglistára való felkerüléshez és a World Touron való részvételhez.

Mint köztudott, a nemzetközi szövetség (FIFG) 2017-ben elindította a World Tour sorozatot, amin a különböző besorolású versenyeken indulók világranglista pontokat gyűjthetnek, ha erre külön regisztrálnak. Emlékeztetőül: a világ első ízben létrejövő világranglistájára csak az kerülhet fel Magyarországról, aki csak és kizárólag a Magyar Footgolf Szövetség által elismert sportklubok vagy sportszervezetek igazolt játékosa. A regisztráció egész évben nyitott. A világranglistára a 18 éven felettiek kerülnek fel, és 8.000 forint megfizetésére kötelesek a honi szövetség felé (a World Tourról és világranglistáról szóló korábbi cikkünk ITT található).

A regisztrálni kívánó játékosoknak az alábbi adatlapot hiánytalanul el kell juttatni a magyar szövetség részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és egyúttal meg kell fizetnie az éves, 8.000 forintos összeget az MFGSZ alábbi számlaszámára (csak és kizárólag utalással vagy közvetlen befizetéssel):

MFGSZ – FIFG VILÁGRANGLISTA NEVEZÉSI LAP

Az idén bevezetett World Tour első, magyarokat is érintő állomása, a Kisorosziban rendezendő International Winter Footgolf Tour záróversenye lesz vasárnap.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés