Ciprusi edzőtábor Popovits Barnával

(kép: Academy Facebook)

A Budapest Academy Golf Club head pro-ja a klub közösségi oldalán osztotta meg élményeit ciprusi edzőtáborozásáról, ahol a visszarázódáson és a szezonra való felkészülésen volt a hangsúly.

„Február első hetében 3 tanítványommal közösen edző tábort tartottam Ciprus északi részén, a Korineum Golf & Beach Resort-ban. Csapatom célja a magabiztos pálya játék elérése volt. Mint kiderült, nem a legkönnyebb helyszínt választottuk, de nem volt más lehetőség, belevágtunk.

Érkezésünk másnapján az Academy gyakorló pályán és a driving range-n akklimatizálódtunk, megjegyzem, nem volt nehéz hozzászokni a jó időhöz. Összesen 5 alkalommal játszotta végig csapatom a 18 lyukas versenypályát, napról-napra javuló tendenciát mutatva. Az eredményekhez sokat hozzátett az indulás előtti napokban a gyakorlás fedett pályán, illetve a napi kontroll a driving range-n és a putting green-en egyaránt.

Véleményem szerint sokat fejlődött a csapat, hiszen az eleinte leküzdhetetlennek tűnő akadályok és szintkülönbségek a tábor második felében „eltűntek”, a putt-ok és ezzel együtt az ütések száma is folyamatosan csökkent.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés