Virággal erősít Zirc

2017-ben is színes programokkal vár a Forest Hills

Szimpla beszélgetésnek indult, ám nagy bejelentés lett belőle.  Az idei évtől Ács-Gergely Virág Forest Hillsre szerződik – adta hírül Kárpáti György, aki éppen Virággal együtt állította össze a 2017-es versenynaptárt, így kapva kaptunk az alkalmon és Virágot is megszólaltattuk:

Nagyon örülök, hogy Zircen dolgozhatok a jövőben. Ez megtiszteltetés számomra, ami egyben nagy lehetőség is. Van egy csomó tervem a junior programmal kapcsolatban. Mindenképp hosszú távban gondolkodom, mert ez elengedhetetlen a junior korú gyerekek fejlődésének szempontjából. Újra élesztjük a snag programunkat, amit már el is indítottunk a zirci német nemzetiségi iskolával. Szerdától vasárnapig leszek a Forest Hillsi komplexumban és mindenkit várok szeretettel. Sok érdekes eseménnyel készülünk a vendégeknek.

Kárpáti György:

Nagyon örülök, hogy Virág csatlakozott hozzánk, mivel bájos kisugárzásával, kedvességével közvetlen kapcsolatot tud kialakítani a gyerekek és felnőtt golfozókkal egyaránt. Ami nagy előny, hiszen így a tanítványok is talán könnyedebben levetkőzik a kezdeti görcsösséget.

Jó hír továbbá, hogy 2017-re pályázati úton támogatásban részesülhet a komplexum, amelyet infrastruktúra és golf-fejlesztésre tudunk felhasználni.

Idén is számos érdekes és játékos csalogató versennyel készülünk, ezeket szponzoraink teszik egyedivé. Néhányat megemlítek: Maserati, Pappas, vagy Agrolánc Kupa.  Két hagyományos sorozatunk idén is útjára indul: a Bakony és a Gastro Tour.

Emellett ranglista versennyel, valamint különböző kedvezményekkel várjuk a golfozókat. Ami nagyon fontos, hogy green fee áraink nem emelkednek, sőt a Magyar Senior Golfozók Társaságával kötött egyezség alapján, a hétköznapokon a szenior golfozók 5000 Ft green fee áron vehetik birtokukba a zirci pályát. Ezen kívül oktatásai árainkból is faragtunk, valamint engedményt biztosítunk, ha egy pro tanítvánnyal érkezik hozzánk.

Természetesen idén is lesz 3-4 Footgolf verseny. Bármennyire is tartottak pár évvel ezelőtt a pályák a footgolftól, a footgolf és a golf jól megfér egymás mellett. Ez a spotág dinamikusan fejlődik, dinamikusabban, mint a golf. Szüksége van a magyarországi pályáknak a footgolfra és ugyanez fordítva is igaz.

Szeretném felhívni még a golfozók figyelmét az első szezonnyitó texas versenyünkre, amelyet április 8-án, szombaton tartunk, ahol extra juttatásban részesülnek azok a párok, akinek egyik tagja utánpótlás korú.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés