Éles küzdelem a dobogóért

Esti hangulatjelentés traccspartival

 

A gyakorló napot követően a keddi napon kezdetét vette a küzdelem - négy fős Texas scramble formában –, amelyen a profikkal kiegészülve nagy harc folyt a dobogós helyezésekért.  A korábbi napokhoz hasonlóan ragyogó napsütés fogadta a játékosokat Törökországban, a X. Komplex Product Golf Kupán.

 

 

A 4 fős Texas scramble versenyt Hahn Roland vezetésével, -10-es eredménnyel, a Dr. Lukács Margit, Dr. Villányi Éva, Hoang Thuy Trang fémjelezte csapat nyerte magabiztos előnnyel. A második helyen -5-tel a Dibusz László, Dr. Bognár László, Dr. Rezek Ödön, Sam Kim Anh kvartett végzett.

A képzeletbeli dobogó legalsó fokára -4-es score-ral, a Petkovics Bálint, Frigyesi Ferenc, Molnárné Gerebenics Katalin, Molnár István négyese állhatott jobb hátsó kilencüknek köszönhetően, így a Máthé István, Székely Tamás, Rózsavölgyi János, Molnár Szabolcs csapatnak meg kellett elégednie a negyedik hellyel, akik szintén -4-gyel zártak.

A csapatverseny napjához ragyogó golfidő és jó hangulat párosult. A jó kedvre természetesen este sem lehetett panasz, amikor golfozóink „esti traccsparti” keretében zárták a napot.

A versengés egyéniben folytatódik a következő három napon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés