Nelli kálváriája

Széles mosoly, szőke haj, kék szem, kecses járás és TRX. Bizonyára sokan kitalálták már, hogy Kecskés Kornéliáról van szó, akinek az életét a mozgás és a sport szeretete lengi körül. Nellit a szezonra való felkészüléséről, terveiről és hogylétéről kérdeztük.

- Történt egy kisebb baleset még január elején, amit Iron box edzés közben szereztem. Elvitt a hév úgymond, és nem húztam kesztyűt vagy bandázst. Ízületi és porcsérülés lett a vége a bal kézközépcsontomban, gipsz volt rajta egy hétig, ami már lekerült. Az indoor edzések sajnos, így kimaradnak, mivel nem tudom támasztani az ütőt. A másik csuklómra pedig kisebb műtét vár, ugyanis kiújult a ganglion és nem tudom terhelni.

Már várom a jó időt és a 3 hetes rehabilitáció végét, hogy újra a golfpályán lehessek. De addig sem fogok unatkozni, ugyanis többen járnak hozzám TRX-CrossFit edzésre.

A golfozó vendégeimmel már megkezdtük az erőnléti felkészülést a 2017-es golfszezonra. Nagy hangsúlyt fektetünk a törzsizmok erősítésére,stabilizációra, stretchingre.

HG Mi lehet az oka, hogy ennyi sérüléssel bajlódsz? Tavaly a térded, most a csuklód.

- 17 éven át balettoztam, ami szerintem a legkeményebb sport, hiszen teljesen kifacsarja a testet.  Mellette rendszeresen futottam 10 km-eket, ami szintén nem tett jót a térdeimnek. Most jönnek elő a következmények.

HG Mit szólsz ahhoz, hogy Máté a felnőtt válogatott csapatkapitánya lett?

Büszke vagyok a sikereire. Nagyon okos és tehetséges játékos és nem mellesleg, imádja a golfozást.

HG Milyen célokkal vágsz neki a szezonnak?

- Maximalista vagyok minden téren és igyekszem magamból kihozni a legjobbat. Edzéseken is legalább 90 %-ot beleadok. Nettóban szeretnék a Magyar Kupán és a Mid-Amatőr bajnokságon is dobogós lenni, bruttóban meg majd kiderül, ez mire lesz elég a nők között. Célom a folyamatos fejlődés, a hcp-met (19,7) szeretném letornázni 15-re.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés