Woods visszalépett az Omega Dubai Desert Classic versenytől

Tiger Woods kénytelen volt visszalépni a versenytől pénteken a hátfájás miatt. A tizennégyszeres bajnok, és egykori világ első először tűnt fel a színen a 2015-ös US PGA óta. Egy hosszabb kihagyás után tért vissza, mivel hátfájással kapcsolatos problémái miatt kénytelen volt egy időre visszavonulni a versenyzéstől.

Bár Woods állította, hogy nincs semmi baja, pénteken mégis feladta a versenyt. Ekkor 12 ütés hátrányban volt az élen álló Sergio Garcia mögött.

Mark Steinberg - Tiger Woods ügynöke - szerint, a golfozó jól volt, mikor előző nap lejött a pályáról, nem jelezte, hogy fájdalmai lennének.  A másnapi pályára lépése előtt a golf klasszis több órás kezelésen vett részt, de így sem tudta folytatni a versenyt.

Matthew (Fitzpatrick) and Danny (Willett), elmondása szerint Woods rettenetesen érzi magát, hogy Nem tud rendesen mozogni, nem tudja rendesen meglendíteni az ütőt sem.

Öröm az ürömben, hogy a most jelentkező fájdalom, nem az idegfájdalom, ami korábban kínozta. Így Woods lát esélyt a visszatérésre.

A szeles idő rendkívül megnehezítette a versenyzők dolgát a pályán. Rafa Cabrera Bello és Martin Kaymer erősen küzdöttek, hogy bekerüljenek az első tíz közé. Felipe Aguilar and George Coetzee is az elsők között állnak. A versenyt az első napot követően Sergio Garcia vezeti.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés