Elérkezett az idő

Az előőrs már a helyszínen

Hamarosan kezdetét veszi Dibusz László szervezésében a már 10 éves múltra visszatekintő jubileumi törökországi Komplex Product Kupa (február 5-12.), ahova különböző napokon csoportokban érkeznek meg a játékosok egészen vasárnapig. Az előőrs: Hahn Roland és Petkovics Bálint profi golfozók, már Törökországban vannak. Dibusz László 11 golfozó társaságában, szombaton érkezik az edzőtábor és a verseny helyszínére Belekbe.

„Rugalmasak vagyunk, mindenki igényeinek megfelelően és elfoglaltságtól függően érkezik Törökországba. Profijaink szerdán utaztak, Bognár dokiék pénteken, jó magam egy kisebb csoporttal szombaton, míg néhányan vasárnap érkeznek.

Az első nap a gyakorló, majd a második napon egy négyfős Texas scramble versennyel hangolódunk a háromnapos egyéni versenyre, ahol a két legjobb eredményt számítjuk be, majd az utolsó, a hatodik napon match play-ben dől majd el a helyezések sorsa. Két kategóriába osztottuk a golfozókat. 17 hcp a választó vonal az „A” és a „B” csoport között. Az A kategória játékosait stroke mínusz Hcp, míg a B kategória tagjait stableford alapján értékeljük.

Minden készen áll a golfos hétre, és jó idő várható. Összesen 33-an leszünk, így minden bizonnyal a hangulatra sem lesz majd panasz.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés