Elkészült a magyar versenynaptár

Idén is nyolc állomásból, plusz a csapatdöntőből áll a Footgolf Országos Bajnokság. Márciustól októberig zajlik majd a sorozat.

A nemzetközi eseményeket is figyelembe véve állította össze az idei versenynaptárat a Magyar Footgolf Szövetség. Mint a dátumokból látszik, könnyen kalkulálható, hiszen az utolsó, nyolcadik kört leszámítva minden hónap utolsó vasárnapján bonyolítják a fordulókat. Ez alól az utolsó kivétel csupán, de a szezont záró csapatdöntő így októberben lezárja az évet.

A pontos versenyhelyszíneket azonnal közzéteszi a szövetség, amint a már létező, szóbeli megállapodások hivatalos formát öltenek. Lehetőség szerint minél több pálya bevonásával zajlana a FOB 2017-es kiírása. A Kisorosziban található Magyar Golf Club, a zirci Forest Hills Golf Club és a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton mellett újabb helyszínnel (vagy helyszínekkel) bővül majd a kínálat, a tervek szerint a Balatonudvariban található Royal Golf Clubban is lesz forduló, és további pályákkal is zajlanak a tárgyalások.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés