Kémek a klubházban

Szigorúan bizalmasnak álcázott zugügynökünk (különös ismertetőjegyei a rikítósárga ballonkabát, a zöld kalucsni és a piros, csontkeretes, színváltós napszemüveg) egy általunk meg nem nevezhető klubház teraszán ülve, harmadik kapucsínóját kortyolgatva figyelt fel egy bizalmas beszélgetésre, amelyben Csányi Olivér neve többször is elhangzott. Ügynökünk nem habozott. Zsebéből előkapta a méhecskének álcázott hipermodern kémdrónt, majd rögtön akcióba lépett. A sebészi pontosságú szerkezet a kabátujjból vezérelhető távirányító segítségével a beszélgetés közelébe zümmögött. Kihasználva a közelben állók gyanútlanságát, a klubházi James Bond a következőket jegyezte fel:

Nem titok, hogy Csányi Olivér kiemelkedő évet produkált. Bár bajnokságot nem sikerült nyernie 2016-ban, mindenféleképpen elégtételt jelenthet a 2014-es év junior golfozója számára, hogy több férfi vetélytársát is maga mögé utasítva vehette át az év férfi golfozója címet.

Kiemelkedő versenyként említhetjük a Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokságot, ahol ifjú golfozónk a dobogó harmadik fokára állhatott. Ha mindenhez hozzátesszük, hogy ezt az eredményt állandó edző nélkül sikerült elérnie, talán még egyedibbé teszi a 2016-os idényét. Csányi idényéhez remek mentori segítséget is kapott, a háttérből Tom Burnett kísérte figyelemmel mozdulatait.

Ügynökünk jegyzeteiből kiderült az is, hogy 2017 első felében a tanulás élvez prioritást. Az amerikai érettségit sikerrel véve, most a magyar érettségi bizonyítvány megszerzése lebeg célként a szeme előtt.

Mindemellett természetesen Olivér a golfot sem szeretné elhanyagolni. 2017-re hazai viszonyok között készül beltéri edzésekkel, ahol előtérben a core izmok erősítése szerepel, amely nagy szerepet játszik a gerincoszlop stabilitásában. Amint a zord téli idő jobbra fordul, minden bizonnyal a pályán láthatjuk a junior és férfi év golfozóját, aki az idei szezontól a felnőtt válogatott keretét erősíti.

A titokzatos hálózat tovább dolgozik. Figyeljék a szerényen öltözködő, kalucsnis, ballonkabátos szódásüveg-szemüveges figurákat a pályák környékén.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés