Ridikülpörgető ügynökünk akcióban

Célkeresztben Scridon Laura

Szigeti Csaba, asszisztensének Scridon Laurát nevezte ki a felnőtt válogatott élére, titkos ügynökünk pedig kapva kapott az alkalmon és akcióba lépett. Kezébe vette pink esernyőjét, felhúzta legszebb magas sarkú pink csizmáját, és a hozzá színben illő kabátot, tekintetét pedig egy nagyon trendi napszemüveg mögé rejtette. Furmányos logikája folytán elkapott félmondatokból illesztette össze a kinevezés kirakósának darabkáit, melyből az is kiderült, hogy az érintett egy komoly lehetőségnek tartja ezt a pozíciót.

„Megtisztelve érzem magam, hogy ennyi nagyszerű golfozóval dolgozhatok együtt. Valamennyi játékost személyesen ismerem. Vu Fannyt például, volt szerencsém oktatni is. Az első lépés nyilván az, hogy minél jobban megismerjem őket, hogy kialakuljon köztünk az a bizalmi viszony, ami alapja a közös és sikeres munkának.

Be kell vallanom, nagy kihívásként élem meg ezt a felkérést, hiszen ez új feladat, de igyekszem a legjobb tudásom szerint megbirkózni vele. Másrészről nagy lehetőségnek is tartom, ugyanis ráláthatok a nemzetközi golféletre.

Hamarosan a Kanári-szigetekre utazom, ahol meglátogatom testvéremet, Erikát, illetve feltérképezem a pályákat. Majd március 4-ei héten edzőtáborozás van tervben Cipruson, vagy Spanyolországban.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés