Folytatódik a küzdelem...kezdődik A II.forduló!

Pinehurts #8 a következő kihívás helyszíne

Észak Karolinában található ez a Tom Fazio által megálmodott pálya, amely a 2019-es Men's Us Amateur Chapmionship helyszíne lesz.

1996-ban készült el és a #8-as számot kapta, de van már #9-es is. Nem sokat agyaltak, ezen a néven 9 pálya készült eddig. Tény, hogy az első Pinehurst #1 1898-ban nyitotta meg kapuit, itt lépten-nyomon az amerikai golf történelemkönyvébe sétálhatunk bele.

Tiger Woods szerint egy élménypálya, ahol állandóan kihívásokkal találja szembe magát a golfozó, az egyik kedvence...most megnézzük!

Helyszín: Sárkány Center Indoor Golf Club - Full Swing szimulátor

A pálya: Pinehurst #8 - North Karolina USA,

A verseny időpontja: 2017.01.17 – 2017.01.29.-ig lehet tee-timokat foglalni a második fordulóra.

Elütők: a verseny során mindenki a kategóriájának megfelelő elütőről indul.

A verseny játékformája: egyéni stroke - (v)hcp játék.

Értékeljük a nearest to pin és a longest drive ütést is. A szimulátor összegző számítást végez a longest drive és a nearest to pin ütésekről. Jó kaland lesz, csapjunk bele: elő az ütőket, pályára fel !

A verseny két kategóriában indul, stroke-vhcp eredményszámítással, illetve a Pro-k, stroke play szabályai szerint játszanak.

Kategóriák: vegyes A VHcp 0-22-ig és vegyes B VHcp 22,1-45-ig és természetesen Pro-k is ismét harcba szállhatnak a nevezési díj feléért - amelyet a győztes kap meg a 4. forduló végén! Ez az összeg az indulók számától függően akár 20-50eFt is lehet!

Kategória váltás, kizárás nincs, a kategória határán (+2) állók az első forduló előtt eldönthetik, melyik kategóriában játszanak.

Amennyiben az alacsonyabb kategóriát választják, a kategóriának legmagasabb Hcp-je lesz az induló - kezdő hcp-je.

A Juniorok külön kategóriában indulnak, kedvező nevezési díjjal, stableford játékformában.

A nevezéskor már az előző versenyeken módosult VHcp-vel indulnak a versenyzők. Akik még nem játszottak, azoknak az Eagle rendszerben található Hcp lesz az induló Vhcp-je.

Díjazás: összetetten díjazzuk a kategóriák első három helyezettjét a négy forduló után. Az összetett díjazás alábbi szabályai szerint kapnak pontot a helyezésekért a játékosok: I. helyezett 1000, a második 850, a harmadik 800, a negyedik 750....és így tovább. Pontegyezőség esetén mind az amatőr mind a pro kategóriában rájátszás következik az első nyert szakaszig.

Kizárás, kategória váltás nincs. A verseny 3-as 4-es flightokban, egyeztetett időpontokban történik. Kérjük, hogy a jelentkezéskor mindenki adja meg, hogy melyik időpont(ok) jó neki az adott pálya lejátszására.

Egyénileg is jelentkezhetnek, segítünk a flightok összeállításában.

Nevezési díj: 5.000 Ft/verseny, amely tartalmazza a versenyen való részvételt, 4 forduló befizetése esetén 3.000 Ft-nak megfelelő 30 pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Junioroknak, 18 éves korig 2.500 Ft a nevezési díj.

Pro versenyzőknek 5.000 Ft a nevezési díj. Ennek az 50%-át osztjuk fel az első 3 helyezett között.

Helyi szabály: a sand és a deep grass ütések során az elütőn erre kijelölt hely közepére kell helyezni a labdát egy kb.: 20cm magasból történő ejtéssel. (ismételhető, ha nem áll meg a labda)

A versenyre jelentkezni, nevezni e-mailben, a FB-oldalunkon, illetve az alábbi telefonszámokon lehet:

Tel: 0630 9 418 048 Lehoczky Gábor, 0630 325 4515 Mikulecz Mónika


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés