Utóirat Törökországról

Muskovszky ügyvéd úr élménybeszámolója

Dr. Muskovszky Gábor, feleségével és barátaival, nem mindennapi edzőtáborozáson vett részt Törökországban. Golffal és remek hangulattal intettek búcsút 2016-nak és üdvözölték 2017-et. Muskovszky ügyvéd úr élete legjobb kalandjai egyikének nevezte az egy hetet.

„Igazi kalandtúra volt ez, hiszen az időjárás miatt már az odafelé út sem volt zökkenőmentes. Lekéstük a csatlakozásunkat, de vezetésemmel finom alkoholos italok társaságában próbáltuk könnyedebben venni a megpróbáltatásokat. Természetesen utazásszervezőnknek, Batta Krisztinának jelentettük a helyzetünket - hol Izmirből, hol Isztanbulból -, aki nagyon kedves volt, és sokat segített abban, hogy elérjük úti célunkat az 5*-os Sueno Hotels Golf Resort-ot.

A hotel különlegessége az volt, hogy pályaszállás. Számtalan előnyét éreztük ennek, főként kényelmi szempontból, hiszen gyakorlatilag minden egy lépésre volt! Személyes kedvencem a Birdie Bar volt, amely úgy volt tervezve, hogy a következő kilenc szakasz csak a bár érintésével folytatódhatott. Ennek okán minden kilenc lyuk után betérhettek a golfozók egy-egy frissítőre!

A hangulat, akár csak az idő, fergeteges volt. Egész héten éreztük, hogy a Resort összes munkatársával és szolgáltatásival a golfozók igényit kívánták kielégíteni. A szállás kifogástalan volt. A szolgáltatások, az étel-ital választék hatalmas.

 Mindkét pálya (Dunes, Pines) remek volt és golfozó barát, tökéletesesen kiegészítették egymást. Míg a „Dunes” pálya rövidebb pályaszakaszokkal, viszont technikásabb fairway-ekkel rendelkezik, addig a "Pines " hosszabb és a fariway is szélesebb. Naponta 27 lyukat játszottunk. A többnapos játék meghozta az eredményt, hiszen többször megjátszottam a hcp-met (18), sőt volt, hogy jobbat is.

Egy igazi jó hangulatú, eszem, iszom, dínom-dánom golfos edzőtábor volt, ahol hatan, Kovács Titusz, Zsurzsa Sándor és jómagam, nejeinkkel (Kovácsné Földesi Katalin, Dr. Hegel Zsuzsanna és Dr. Csehik Ágnes) egy fantasztikus hetet töltöttünk együtt, ahol a szilveszteri party volt az a bizonyos pont az í-re. Ár-érték arányban is nagyon ott volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!                                             

Újévi fogadalmam pedig az, hogy az idei évben többet fogok golfozni és a cél, a 15 alatti hcp!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés