Kalucsnis informátor jelenti

A csapatszellem és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb

Felnőtt válogatottunk is megkezdte felkészülését a 2017-es szezonra. Szigeti Csaba szövetségi kapitány szezonnyitó megbeszélésre invitálta a női és férfi válogatott tagjait, ahol ismertette a terveket a nemzeti együttes tagjaival.

"Hamarosan, csütörtökön útra kelek Spanyolországba, a golf szerelmeseinek egyik legkedveltebb helyére, Marbellaba, ahova heti turnusban érkeznek hozzám a tanítványok."  A lapunk sarokban meghúzódó balonkabátos, felhajtott gallérú, golfsapkás, (akarjuk mondani) keménykalapos napszemüveget váltogató kalucsnis informátora  szerint, Szigeti fontosnak érezte, hogy előtte fejtágítást tartson a csapat tagjainak, hogy mire számíthatnak az idei évben. Kiemelte, hogy mindenki érezze megtisztelve magát, hogy a válogatott mezt magára öltheti, valamint hangsúlyozta a csapatszellem és az egymás iránti tisztelet kialakítását.

A válogatott idei fő versenye az Amatőr Csapat Európa-bajnokság lesz, amelynek a Zala Springs Golf Resort ad otthont július 12-15 között, így az edzőtáboraik nagy részét is oda szervezik.

A csapatkapitányok is kijelölésre kerültek. A nőknél Briglovics Boróka, míg a férfiaknál Szeberényi Máté. A válogatottak irányítását asszisztensként, Scridon Laura segíti.

Női válogatott tagjai: Briglovics Boróka (csapatkapitány), Lengyel Lilla, Orosz Vanda, Szabó Antónia, Vadkerti Adél, Vu Fanny

Férfi válogatott tagjai: Szeberényi Máté (csapatkapitány), Csányi Olivér, Csiki Péter, Horváth Marcell, Rózsa Dávid, Tóth János


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés