Isten éltessen, Csicsi!

Túl a második X-en

Hogy repül az idő! Az elmúlt évek legmeghatározóbb és legismertebb magyar golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla ma már 20. születésnapját ünnepli. 8 éves volt, amikor először fogott ütőt a kezébe egy golfrendezvény alkalmával, majd három év múlva 11 évesen egy hihetetlen karrier vette kezdetét. Rögtön az első golfversenyét meg is nyerte „C” kategóriában.

Első edzője Fodor Krisztina volt, aki bogarat ültetett a fülébe: „Lehetnél több is, mint egy amatőr golfozó!” Ez a mondat akkora hatással volt Csicsire, hogy a golfra tette fel az életét, majd egy példátlan amatőr pályafutást befutva (többszörös korosztályos és magyar bajnok, junior világelső) 2014-ben olyat tett, amit még előtte magyar golfozó nem: 2014 decemberében teljes jogú kártyát szerzett a Ladies European Tour (LEZ)-ra, azaz profi lett!

Csilla azóta megtapasztalhatta a profi világ kemény életét, ahol minden egyes helyezésért és pontért meg kell küzdeni, hogy semmit nem adnak ingyen. Azóta egy profi teamet sikerült maga mögé építenie. Az edzője, Tom Burnett által irányított szakmai stáb dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal, valamint gyógytornásszal, erőnléti edzővel és masszőrrel kiegészülve segíti fiatal reménységünk útját. Állandó caddyje, Dan Maringer.

A Hungarian Golf Magazin csapata ezúton kíván boldog 20. születésnapot Lajtai-Rózsa Csillának!

„Egy életcélt követni nemes gondolat.

S mi kell hozzá? Csupán akarat,

mely minden ifjú szívében él,

küzdeni bátran egy új életért."

(Tóth Árpád)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés