Nagy dobásra készül a Zala Springs!

Damian MacPherson, a Zala Springs Golf Resorts igazgatója volt szerkesztőségünk vendége, aki felvázolta nekünk a klub idei terveit. Több, Magyarországon eddig nem tapasztalt újdonsággal találkozhatnak 2017-ben a golfozók a zalacsányi komplexumban, amely a játékosok komfortérzetét és magát a golfélményt kívánja fokozni. Az elképzelések igen kecsegtetőek, ha mindezek megvalósulnak, akkor nagy lépést tehet az elit golfhatalmak irányába a magyar golf sport.

„Remek évet zártunk 2016-ban – kezdte beszélgetésünket Damian –, a tavaly megkezdett utat kívánjuk folytatni. Célunk, hogy a létesítményt és a hozzá tartozó szolgáltatásokat határon innen és túl is minél jobban megismertessük a játékosokkal. Legnagyobb fegyvertényünk ehhez kétségtelenül pályatervezőnk, Robert Trent Jones, Jr. neve, aki az évek alatt világmárkává nőtte ki magát. Természetesen tudjuk, hogy ez a név magas színvonallal párosul, ezért úgy bővítjük a szolgáltatásaink körét, hogy még inkább hozzájáruljanak a teljes körű golfélmény eléréséhez. A legfontosabb számunkra, hogy olyan maradandó élményt nyújtsunk a vendégeinknek, hogy az itt tartózkodásuk alatt az első perctől az utolsóig – golfozás előtt, közben és után is - jól érezzék magukat, és a nap végén elégedetten csapják össze a tenyerüket. Ez a legjobb reklám a klubnak és a magyar golfnak!”

Ha kíváncsi a részletekre, hogy milyen Magyarországon még nem tapasztalt szolgáltatással, valamint a tagsággal kapcsolatos bővítéssel készül a zalacsányi Zala Springs Golf Resorts a 2017-es évre, ki ne hagyja a Damian MacPherson-nal készült teljes interjúnkat, amelyet hamarosan közlünk a www.hungariangolf.hu oldalunkon!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés