Már vágjuk azt a bizonyos centit

Jönnek a téli edzőtáborok, a felkészülési időszak 2017-re. A holtszezonban Dibusz László két lehetőséget is kínál, hogy kielégítse a golfozók igényeit. Az egyik a már 10 éves múltra visszatekintő jubileumi törökországi Komplex Product Kupa (február 5-12.), míg március 15-22 között Portugáliában állomásozik a Dibusz csapat. A főszervező számolt be az edzőtáborok legújabb fejleményiről:

„Idén névadó szponzoraink külön váltak. A törökországi hagyományos versenyünket a Komplex Product, míg a portugál golfozásunkat a Geotech Kft. támogatja. Már mindkét helyszínre szép számban feliratkoztak (átfedés nem nagyon van a jelentkezők közt), ráadásul a portugáliai táborra már plusz tee time-okat is kellett kérnem. Ott jelenleg több, mint húszan vagyunk.

A tradicionális törökországi versenyre eddig 30-an jönnek. A hangulat most is minden bizonnyal remek lesz, hiszen a törzsgárda mellett több új játékos is velünk utazik. Közkívánatra, csúcskategóriás szuper szállóban leszünk, a Cornelia Diamond Golf Resort & Spa-ban, így a X. Kupa alkalmával a kiszolgálás is királyi lesz.

Nagyon várom már mindkét utat. Az törökországit a jubileum miatt, hiszen mindig öröm egy mérföldkőhöz elérkezni, míg a portugáliait az újdonság varázsáért. Egy biztos, mi már vágjuk azt a bizonyos centit.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés