Hamarosan nyit a Trackman csarnok!

Petkovics Bálint két lábon fog állni a 2017-es évben. Egyrészt tovább építi golfos karrierjét a profi válogatott tagjaként, másrészt a hamarosan megnyíló Old Lake Golf Club szimulátor termében, ismerteti meg a golfozókkal a Trackman golfszimulátort, melynek segítségével zárt térben készülhetnek a játékosok a téli szezonban, illetve a versenyek között az egész idényben.

„Már a finisben vagyunk és hamarosan minden készen áll a nyitásra. Szeretettel várok minden érdeklődőt az Old Lake Golf Club szimulátor termébe, ahol egy Magyarországon egyedülálló 5 méter széles képernyőn élvezhetik HD minőségben az E6 és a Trackman közös, több mint 70 pályával rendelkező multifunkciós tréning szimulátorát. Magyarország vezető golfportálján, a www.hungariangolf.hu –n pedig folyamatosan tájékozódhatnak a gép nyújtotta lehetőségekről.”

HG Mi lesz a profi játékos pályafutásoddal?

PB Idén kétfelé fogok összpontosítani. Egyrészt a már említett Trackman edzésekre, amellyel szeretném átadni azt a tapasztalatot, tudást, amivel külföldön már megismerkedtem, másrészt nagyban a profi játékos karrieremre a válogatott tagjaként. Főversenyem idén a Cseh Tour lesz, amely az elmúlt években rengeteget fejlődött. Úgy gondolom, hogy kiváló ugródeszka lehet, hogy felkészüljek a különböző Q-School-okra, amelyeket idén előtérbe helyezem. Fontos, hogy szokjam ezt a légkört, az ott lévő nyomást, hogy majd a legfontosabb versenyemre, az European Tour kvalifikációs tornájára már kellő tapasztalattal és jó formában érkezhessek meg.

Elengedhetetlen számomra idén ez a kétfrontos helytállás, mert nyugalmat ad, kikapcsol, hogy nem csak a saját golfedzéseim tornyosulnak előttem, mégis szeretett sportommal, a golffal foglalkozom csak más szemszögből.

HG Mit jelent számodra, hogy a Profi Golf Sportági Szövetség megalakult?

A Profi Sportági Szövetség megalakulása nagy jelentőségű volt a golfozók számára. Mind az amatőröknek, mind a profiknak. Az amatőr golfozók látnak maguk előtt egy jövőképet, hogy az amatőr státusz után is van lehetőség a továbblépésre, mert már van szövetség, mely egyengeti és segíti a profikat. Másrészről pszichikailag is nagy löketet ad, hogy csapatban készülünk, egymást sarkaljuk minél jobb teljesítményre. Bizakodva várom 2017-et!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés