Egységben az erő!

„A hotel volt, a mi zászlóshajónk 2016-ban!”

Kint hideg van és valamennyi pálya téli álmot alszik, de ez egy cseppet sem zavar minket. Ez az időszak kimondottan kedvez a kötetlen, értékelő beszélgetéseknek. A tatai Old Lake Golf Club ismét sikeres évet produkált – adta hírül dr. Bábos Réka, a klub igazgatónője. Hozzátette, hogy az Old Lake Golf Hotel kiemelkedően teljesített, ami nagyban hozzájárult a golf sport népszerűsítéséhez is.    

 

HG Hogyan értékeled a 2016-os szezont?

BR Nagyszerű évet zártunk! Sikerült kiaknáztuk a lehetőségeinket. Különlegességünk abban rejlik, hogy azon kevés klubok közé tartozunk, amely mellett hotel és kalandpark is található. Mi egységben gondolkozunk! Így nem csak a golf szerelmesei, de az egész család megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást. A törzs bázisunk megtartása mellett, sikerült új tagokat is kivinnünk a golfpályára. Érzékelhető valamiféle fellendülés, mivel látogatóink nyitottak a golfra. Ehhez nagyban hozzájárultak a társasági versenyeink, valamint az Old Lake Golf Hotel teljesítménye.

HG Milyen állapotban van a pálya?

BR Nagy hideg van, ami igazán jó hír, mivel a kórokozók kipusztulnak a talajból. A pálya nyitva van, így akinek van kedve, jöhet játszani! Jelenleg téli greenek vannak, de amint az időjárás megengedi, megnyithatjuk a nyári greeneket a golfozóinknak. A téli időszakban a recepciónk folyamatosan üzemel a Hotelünkben. Addig is megkezdődött az egyeztetés a jövő évi versenynaptárral kapcsolatban, valamint hamarosan - január közepén - megnyitjuk a Golf Hotelhez csatolt új in-door csarnokunkat, ahol a Petkovics család által üzemeltetett Trackman golfszimulátor segítségével készülhetnek a játékosok a szezonra.

HG Az Old Lake hagyományosan sok versenyt szervez és gondolom, ez idén sem lesz másképp. Milyen különlegességgel készültök?

Ahogy már megszokhatták a golfozók, több nagyobb, nevesebb rendezvényünk is lesz. Természetesen a hagyományos versenyeink sem maradnak el. A Húsvét Kupa, Novotel Golf Cup, Hödlmayr Golf Kupa, Swiss Golf Day eseményeket már leegyeztettük.

A Magyar Golf Szövetség kérése alapján hozzájárultunk ahhoz, hogy - az általunk létrehozott és magyar bajnoksággá minősített, idén éppen 10. évfordulóját ünneplő- Magyar Nyílt Match Play Bajnokság rendezési jogát ideiglenesen átengedjük. A Szövetségi versenyek közül Magyar Amatőr Bajnokságnak adunk otthont június végén, ami természetesen prioritást élvez majd.

Nagyon izgatottan és bizakodva várjuk a 2017-es szezon kezdetét!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés