Tiger Woods megerősítette, indul Dubaiban!

Tiger Woods miután közel másfél éves kihagyás után december elején visszatért, most megerősítette: elindul a férfi golfozók európai profi körversenyének (EPGA) négynapos viadalán, amelyet a hagyományokhoz híven az Arab Emírségekben rendeznek.

A figyelem középpontjában vitathatatlanul az egykori világelső fog állni, aki kedves emlékeket őriz az Omega Dubai Desert Classic-ról, miután már kétszer is sikerült megnyernie. Nála többször csak Ernie Els emelhette magasba a trófeát, szám szerint háromszor. Nagy vágya az amerikai golfozónak, hogy beállítsa ezt a rekordot. Ugyancsak kétszer nyerte meg a tornát az angol, Rory McIlroy, valamint a skót, Stephen Gallacher is.

„Mindig is szerettem Dubaiban játszani. Fantasztikus, hogy milyen fejlődésen ment át a város az elmúlt években, azóta, hogy elkezdtem itt játszani. – mondja Woods - 2006-ban és 2008-ban is nyerni tudtam, amely  csodálatos érzés volt, akárcsak a rajongók, akik mindig fantasztikusak. Ha Dubaiban nyersz, tudod, hogy egy nagyszerű pályát versz meg.”

A 14 Major és 79 PGA Tour győzelemmel rendelkező legenda indulását Mohamed Juma Buamaim, Dubai alelnöke és vezérigazgatója is üdvözölte:

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy Tiger Woods is csatlakozik a 2017-es Omega Dubai Desert Classic-hoz. Nagyon várom mindenkivel együtt, hogy láthassuk a csakis rá jellemző játékstílust. Ő mindig is nagykövete volt a golfnak Dubaiban. Biztos vagyok benne, hogy jelenléte egy újabb lökést ad a város turizmusának. Kívánom neki a legjobbakat és reméljük, csodálatos napokat tölt majd el nálunk.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés