Újévi golf a Weisspro-val!

Már mondhatjuk, hogy a "hagyományoknak megfelelően”, hiszen baráti társaságával hatodik alkalommal indította golffal az új esztendőt Fehér Zsolt, profi oktatónk. Természetesen a hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, amelyhez a védőitalok, a 21 fős társaság és az időjárás is hozzájárult, bár az idő korán reggel még ráijesztett a résztvevőkre. Végül kiderült az ég és gyönyörű napsütésben vehették birtokukba a játékosok a tatai Old Lake Golf Club pályáját – tudtuk meg a verseny megálmodójától Fehér Zsolttól.

 

„Életemben először 1996-ban játszottam Tunéziában január 1-én, akkor elhatároztam, hogy ha tudom, golffal kezdem az újévet. Utána egy jó ideig nem volt rá lehetőség, mert itthon a pályák zárva voltak az időjárás miatt, de később szerencsére ez megváltozott, így már 6 éve - szinte megszakítás nélkül - hódolhatunk kedvenc sportunknak január elsején.

Meglepően jó idő volt, nem fáztunk, ebben segítségünkre volt a reggeli pálinka, valamint a forralt bor és a forró tea is. Nemcsak az idő volt remek, de a jobbnál jobb score-ok is csak úgy repkedtek. A versenyt megnyerő Hideg Dániel és Hideg Ádám duó például, -2-vel abszolválta a kilenc szakaszos versenyt (az 1-esen ráadásul eagle-t ütöttek). Jutalmuk egy-egy üveg felnőtt pezsgő volt és bár Ádámnak - korából fakadóan - várnia kell e nedű elfogyasztásával, minden bizonnyal lesz rá jelentkező családban. A versenyen ugyanis a családfő, Hideg János is ott volt.

A Nettó verseny szorosra sikeredett:

Nettó I. (holtverseny): Tvorasek Zsolt/Hideg János/ Sándor Lajos és Rozman Péter/Molnár Mihály

Nettó II. (holtverseny) Rócza Gábor /Gyenes Anikó és Molványi Mari/ Fehér Zsolt

Nettó III.: Klézli Ferenc/Komjáthy Gábor

Bár nem az eredményen volt a hangsúly, de az eagle mellett még 9 birdie-t is ütöttek résztvevők, akik szép számban, 21-en jelentek meg. A nap zárásaként ettünk is egy jót. A menü korhely leves, lencsefőzelék, majd desszertként alma kocka volt. Szóval, mi golffal kezdtük az évet, nagyon jó hangulatban és reméljük ez a hagyomány, jövőre is folytatódik”

Beszélgetésünk végén Zsolttól megtudtuk, hogy a februári edzőtáborában az első hét már betelt, így már csak a február 25.- március 4. közötti időszakra várja a jelentkezőket (Részletes információk a táborról ITT).

A télen addig is a Budaörsi Indoor Golfcentrumba várja az oktatásra vágyókat, a már jól ismert telefonszámon, előzetes egyeztetéssel: 06 20/428 03 60.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés