Véget értek a Sárkány Center első versenyei

„Az év utolsó előtti napján megtartott Longest Drive & Skill challenge versennyel sort kerítettünk az eredményhirdetésre is. -számolt be Lehoczky Gábor.

Szokásos módon vegyes VA és VB kategóriában indult versenyünkön most külön csoportban indultak a juniorok és a Pro-k. Összesen 29-en ragadtak kezükbe ütőt a 4 csoportban.

Jó volt látni, hogy a tavalyi hcp-k sokaknál jelentősen javultak. Nagyon sokan utolérték a virtuális

hcp-jüket, ami akár jó hír is lehet, hiszen aki jól és persze sokat játszik a télen is az hozza majd a formáját az outdoor szezonban is.

A VA csoportban Hideg János lett a III. helyezett, kevéssel lemaradva Magyar Tibor követte az első helyen Komjáthy Gábor végzett.

A VB csoportban most sokkal népesebb volt az indulók száma, itt szoros eredmények születtek:

A harmadik helyen újra csoportátlépő Mészáros Zsolt végzett, 150 ponttal lemaradva Bodor Tibor mögött, míg az első helyet Kürti Péter szerezte meg egy győzelemmel és egy 3. hellyel.

Junioroknál harmadik helyen a szimulátor versengést még csak először próbáló Lehoczky Fanni végzett, második helyen Kovács Gergő és az első helyet Hideg Ádám szerezte meg elképesztően jó score-okkal..

A pro-k versenyében az öreg róka Lehoczky Gábor végzett a harmadik helyen Bodor Gergő és a győztes Hideg Dani mögött, aki még egy Hole in One-al is bebiztosította az eredményét.

Az eredményhirdetés alkalmával megrendezett versenyen összetettben díjaztuk a legjobb részeredményeket. Szándékosan kicsit visszavettük a jelentőségét a Longest Drive versenyszámnak és inkább a Putting, és Nearest to pin-nek adtunk nagyobb jelentőséget, illetve az új versenyszámunk is jól debütált a Target green contest.

Összetettben itt is, igaz csak néhány ponttal Hideg Ádám bizonyult a legjobbnak, jól megérdemelten, elképesztő fejlődést mutatva az előző évhez képest. Gratulálunk a nyerteseknek!

Hamarosan indítjuk a 4 fordulós versenyünket, illetve lesz egy Dragon King match play versenyünk is.

A kiírás hamarosan! Érdemes lesz figyelni, hiszen értékes nyeremények is lesznek a felajánlott díjak között...


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés