Őrült verseny a karácsony jegyében

A Vargha-Horváth-Csíki trió győzött Tatán

Csíki Árpi és csapata jó hangulatú versennyel hangolódott az ünnepekre a tatai Old Lake Golf Club-ban, ugyanis hagyományteremtő szándékkal, már a második Crazy Christmas Golf Cup-ot tartották kedden az önfeledt szórakozás és golfozás jegyében. Erről a főszervező, Csíki Árpi számolt be lapunknak.

„11 órakor vette kezdetét az immár másodjára megrendezett Crazy Christmas Golf Cup. Az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk Horváth Misi is, így idén 66 ütéssel a Vargha András - Horváth Misi - Csíki Árpád trió nyerte a -3 fokban, hóesésben és igazi karácsonyi hangulatban zajló II. Crazy Christmas Golf Cup-ot. Fődíjként 1-1, a Hungarian Golf Magazin által felajánlott Kincses Kalendáriummal gazdagodhattak. A második helyen Brúder Balázs és Lan Hoa végzett (73), míg a bronzot a veszprémi páros, Csizmadia Ákos - Tőkés Péter (79) vihette haza. Szenior kategóriában a Molnár Imre – Szabó István duó győzött, akiknek külön köszönet jár, hogy jelenlétükkel és humorukkal emelték a verseny színvonalát.

Minden játékosunk egy Igazi Csíki sörrel öblítheti le a karácsonyi ebédet és nem utolsó sorban egy-egy Voucher boldog tulajdonosa is, amit majd február 12-én, a St. Lőrinc-i pályán megrendezendő Valentin’s Day Golf Cup –on tudnak beváltani.

Igazi öröm golf volt, ahol repkedtek a mínuszok, a madárkák és még a sas is leszállt a 17-es szakaszon. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett ezen az őrült eseményen és köszönjük a felajánlásokat! Egy igazi élmény volt. B.U.É.K!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés