Batta Krisztina az év legjobbja

(kép: Batta Krisztina Facebook)

Kihívásokkal teli szezonon van túl Batta Krisztina, aki már a negyedik alkalommal vehette át az év legjobb női golfozójának járó elismerést. Az igazi erőpróba azonban csak most következik számára.

HG: 2003, 2004 és 2011 után ismét te lettél az Év Női Golfozója.  Mit jelent számodra ez a díj?

Megtiszteltetést jelent, hogy a golf iránti elkötelezettségemet, versenyszellememet és befektetett munkámat elismerik. Felemelő érzés egy hobbygolfozóknak, hogy ennyi ember előtt vehet át díjat. Számomra emiatt különlegesebbvvolt, mint az eddigiek. Karácsonyi ajándékként tekintek rá, de lehet, hogy ez volt számomra az utolsó.

HG Miért mondod ezt?

2016-os szezonban mozgásszervi problémák hátráltattak és csak injekcióval, gyógyszerrel tudtam játszani. Ez rányomta a bélyegét a játékomra. A jól kivitelezett swingemet nem tette túl komfortossá. Erre kerestük a megoldást az orvosokkal, és arra jutottunk, hogy kés alá kell feküdnöm.  Februárban kerül sor a csípőműtétemre, majd utána rehabilitáció következik. Hogy ez mennyire hat ki a következő szezonomra, még nem lehet tudni. Reméljük a legjobbakat!

HG: Mi volt a 2016-os szezonod legemlékezetesebb pillanata/pillanatai?

Több is volt! Az egyik a Kisorosziban rendezett Magyar Amatőr Golfbajnokság, ahol meg lehetett volna a dobogó, ha jobban bízom magamban. Egy ütésre voltam tőle.

A másik a Golfünnep, ahol más erényeimet is megmutathattam, csapatkapitányként a mid-amatőr nők élén. Az összefogás volt a fontos, ami nem volt könnyű, végül azonban egy nagyon jó hangulatú versenyen vehettünk részt, ahol a csapat remekül helytállt.

HG: Hol töltöd az ünnepeket?

A Karácsonyt, mint minden évben a családommal ünneplem. Ez nagy ajándék számukra, hiszen egész évben keveset kapnak belőlem!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés