SkyTrak a IX. kerületben

Gyakorlás, versenyzés a téli hónapokban is!

Jó hírrel szolgálhatunk: ugyanis, ahogyan már sokan tudják, Budapest szívében újabb SkyTrak berendezés áll a golfozók rendelkezésére. A helyszín a IX. kerületben a Lónyay utca 29 alatt található Gregersen Golf Klub, ahol a téli időszakban gyakorolhatnak, versenyezhetnek a játékosok. A klub vezetője, Komjáthy Gábor non-stop várja az érdeklődők jelentkezését: egy telefon és már kezdődhet a játék!

„Célunk a családias hangulat megteremtése, hogy a betérő golfozók jól érezzék magukat. Tiszteletét tette már nálunk - 10 állandó klubtagunk mellett - Fehér Zsolt, Lehoczky Gábor, Szigeti Csaba és Brúder Balázs edző is, akik tanítványaikkal tapasztalhatták meg a berendezésünk működését.

Ugyanúgy SkyTrak névre hallgat a gépünk, mint a Sárkány Centerben lévő, és szinte mindent tud a labda repüléséről! Az elütéstől kezdődően több ezer felvételt készít, és a labda pörgése, emelkedése alapján elemez, és értékel. Ebből pontosan láthatjuk, melyek azok a területek, amelyek finomításra szorulnak.

Versenyt is szervezünk a tél folyamán, melynek I. fordulója már le is zajlott és hamarosan következik a második állomás is. A több fordulóból álló tour eredményhirdetése februárban lesz.

Folyamatban van egy megállapodás, melynek részeként egy 1:18-as autómodellt nyerhetnek a a hole-in-one-t elérő játékosok.

Várok szeretettel mindenkit a IX. kerületbe, a Lónyay utca 29-es szám alá. Kérem az érdeklődőket, hogy ha tervezik a játékot nálunk, mindenképpen hívjanak fel engem a +36 70 433 94 47 számon, időpont egyeztetésért.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés