„Üdv a klubban!”

Szerda este a Facebookon osztotta meg a jó hírt Lugosi Balázs az ismerőseivel: hole in one-t ütött az Academy Golf Budapest pályáján 100 méterről. Hogy ez mennyire nem mindennapi eseménynek számít egy golfozó életében, azt jól tükrözi, hogy még egy olyan kiválóságnak is, mint Lugosi Balázs 14 év golfozás után először sikerült a bravúros ütés. Arról kérdeztük, milyen élmény volt ez számára.

Vicces volt – kezdte a történetet nevetve. – Egy tanítványom, Nagy Attila csábított ki a pályára délután, hogy játsszunk még egy kicsit, amíg jó idő van és nem sötétedik. Az ő ütőjével és az ő labdájával játszottam, de pont olyan típusú volt, amit én is használok. Már az ütés pillanatában, a labda ívéből látszott, hogy valami jó fog kisülni belőle, mert felkiáltottam, hogy nehogy ezen a rövid pályán legyen hole in one. A labda két méterrel a lyuk előtt ért földet, majd a második felpattanás után a zászlóról esett bele.

Hogyan ünnepel meg egy játékos egy ilyen ütést?

A klubházba visszatérve ott volt Sárközi Ricsi és egy tanítványa, de mivel mindenki vezetett, megúsztam négy kólával az ünneplést pezsgő helyett. Jó érzés benne lenni a hole in one-osok klubjában. Az öcsém, Lugosi Tamás már kétszer vagy háromszor is ütött ilyet. Ő írt később egy üzenetet, hogy „Üdv a klubban!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés