A hagyományok tovább élnek

Töretlen a siker a Tatai Férfinapokon

Idén már hetedik alkalommal indította útjára a tatai Old Lake Club, az önfeledt szórakozás és a tartalmas együttlét jegyében a Tatai Férfinapokat. Ez egy nem mindennapi versenysorozat, amely rövid idő alatt a fővárosi és vidéki klubélet középpontjába került. A sorozat megálmodója, a tatai klub felelőse és kapitánya, Rózsavölgyi János. Ő értékelte a 2016-os szezont.

„Az idei sorozat 30 állomást számlált, magyarán minden fordulót megtartottunk. Az idő és a játékosok is velünk voltak, akár csak az elmúlt években. Hét éve megy a versenysorozat és annyira beérett, hogy idén is nagy népszerűségnek örvendett. A Férfinapok nagy előnye, hogy minden játékosnak ugyanannyi esélye van. Díjazás szempontjából is adott a sikerélmény, hiszen a szponzorok az idei évre is számtalan nyereménnyel készültek. Az ilyen részletek teszik különlegessé ezeket az eseményeket, ettől olyan izgalmas ez a sorozat.

 A 2016-os szezont a hagyományoknak megfelelően egy nagyszabású záró forduló búcsúztatta október 23-án. A két napos esemény szombatján a Vajnóczki Gábor által kitalált apa-fiú napot tartottuk, majd a vasárnap a Férfinap döntőjével zártuk le hivatalosan a szezont.

Legalább ugyanilyen évet szeretnénk jövőre. A szponzoraink megmaradnak, a sorozat pedig olyan sikerrel szerepel, amit a kezdetekkor megálmodtunk. Minden feltétel adott tehát a hagyományok továbbvitelére.

A következő hetekben még vár ránk Vasárnapi Repeta fordulók. Most vasárnap Tatán, 12 órai kezdettel, valamint ha az idő is velünk lesz, akkor Balatongyörökre, illetve Zalacsányba látogatunk, ahol az ottani klubtagokkal is szeretnénk megismertetni ezt a különleges versenyformában (One Man Scramble) rendezett versenyünket, ahol a megszokott díjakkal várjuk a résztvevőket.
A golfráadás végül Tatán, a november 12-ei Márton napi Golfverseny lesz!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés