Centiméterekre a céltól

Csicsi nullát játszva egy napra a döntőtől

Lajtai-Rózsa Csilla 72-t ütött az LPGA q-school II. állomásának harmadik játéknapján, amivel egy újabb nagy lépést tett a november 30. és december 4. között megrendezendő Daytona Beach-i fináléba. Kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően napról napra feljebb kapaszkodik a tabellán, ahol jelenleg a T 12. helyet foglalja el, amely bőven „aranyat ér” a továbbjutás szempontjából. Még egy nap és - ha Csilla hozza az eddigi teljesítményét, - akkor pukkanhatnak a pezsgők!

A szombati forgatókönyv az első napéhoz hasonlóan alakult, ugyanúgy a Panther pályán kellett bizonyítani többszörös korosztályos és felnőtt bajnokunknak. Akárcsak akkor, most is két birdie-vel és két bogey-val, even par-ral zárta az első kilencet ám utána az első napon a birdiek elmaradtak. Most azonban jöttek és nagyszerű hajrájának köszönhetően sikerült a score tartás, így összesítésben is even par-ral (216: 74, 70, 72) áll a T 12. helyen.

A 19 éves magyar golfozó eddig sikeres tornát teljesít, magabiztos játéka igazán komoly bizakodásra adhat okot az utolsó körre (3 ütésre a dobogótól), amikor is kiderül, ki az a 80 játékos, aki bekerül a Fináléba. Hajrá Csicsi!

A TELJES EREDMÉNYSOR ITT

„74-70-72 (0)

Szeles napunk volt, de megküzdöttünk ezért a nulláért! Potyogtak a puttokJ

Még 1 nap!!

Szorítsatok!!

Ria, Ria!!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés