Viszlát jövőre, Csehország!

Lugosi hozta a legelőkelőbb helyezést

Vegyes érzésekkel hagyhatta el a magyar profi válogatott 3 tagja – Lugosi Tamás, Lugosi Balázs és Palanszki Benjámin- a CzechOne által szervezett Prague Golf Masters helyszínét. A mezőny erejét jól mutatja, hogy a győzelemhez -14-es score kellett, de még a dobogó legalsó fokához is -3-as eredményre volt szükség.

Az utolsó, pénteki napra profi válogatottunk három tagja közül, egyedül Lugosi Tamás maradt talpon, míg Palanszki Benjamin (157: 78, 79), valamint Lugosi Balázs (159: 78,81) a CUT-ról pár ütéssel lemaradva a második kör után búcsúzott. A záró fordulóban Tamás mellett, az orosz színekben induló Morozov Misáért szoríthattunk.

Kezdjük is vele, ugyanis helyezése okán korábbi tee time-ot kapott. Valamivel negyed tíz után vágott neki az 1-es tee ről a finálénak. Zárásként 79-es kört játszott, így összesítésben 232 (78, 75, 79) ütéssel a 37. helyen zárta a tornát.

A magyari profi együttesből ezúttal is Lugosi Tamás volt a legjobb, bár score-jait látva ő sem lehet maradéktalanul elégedett. Hiába kezdett az utolsó napon is remekül az első kilencen - even par-ral -, a pálya második felére a par-ok mellé 3 bogey is becsúszott. Az eredménylistán ennek értelmében 225-ös ütésszámmal az előkelő T 25. helyen végzett.

TELJES EREDMÉNYSOR ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés