Sztárzenész a pályán

Éliás Jr. volt szerkesztőségünk vendége 

Immár nyolcadszor rendezték meg a Férjek Jótékonysági Versenyét a tatai Old Lake Golf Clubban, melynek sztárvendége a sikeres énekes-dalszerző, Éliás Jr. volt, akinek tanítványai között olyan közismert előadóművészeket találunk, mint Rúzsa Magdi, Harcsa Veronka vagy Oláh Gergő. Felkészítő tanárként tevékenykedett a Megasztár, a Csillag Születik valamint az X-faktor szériáiban, négy lemeze jelent meg, koncertjeit mind a mai napig telt ház előtt tartja.

A Férjek Versenyén testközelből tapasztalhatta meg a golf szépségeit, bár elmondása szerint nem először:

„Korábban próbáltam már, de ilyen profi körülmények között, edzővel még nem. Amíg a verseny zajlott, Zsolt (Fehér Zsolt) félrehívott és külön velem foglalkozott jó harminc percet. Gyakoroltuk a hosszú és a rövid játékot, volt sikerélményem is, ezáltal betekintést nyertem ebbe a világba, és egy új élménnyel lettem gazdagabb. Maga a golfozás nagyon tetszetős, úgymond úri sport, ami komoly koncentrációt igényel. Fejben dől el, hogy az ember pontosan tudjon célozni, véghez tudja vinni a mozdulatokat, miközben fizikailag is terhel. Az állandó derékmozgás, karlendítés kellemes fáradtságot is okoz. Ezen kívül jó szociális élmény is, ha az ember elmegy a barátaival golfozni.”

Látjuk-e még Éliás Jr-t golfütővel a kezében? Milyen sportokat részesít előnyben? És mi a véleménye a golfos közösségről? A teljes interjút a hamarosan megjelenő Kincses Kalendáriumban közöljük.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés