Zalacsányból jelentik

Hagyomány és minőség egy helyen

A Major György vezető greekeeper és csapata által felügyelt és gondozott zalacsányi pályára látogattunk, hogy megtudakoljuk, hogyan készülnek a szombaton megrendezendő Magyar Greenkeeper Szövetség scramble golfversenyére.

„Október 1-én, szombaton a Zala Springs pályája újból a megszokott kiváló minőségben áll a résztvevők rendelkezésére.  A scramble játékot a klub greenkeepereinek tiszteletére rendezik meg, akik munkájukkal az egész szezonban nagyszerű pályát bocsájtottak a golfozók rendelkezésére.

Még a máriavölgyi időben raktuk le a verseny alapkövét és ezt a hagyományt folytatjuk a hétvégén is, amelyhez minden bizonnyal jó hangulat és igazi klubfeeling társul. Nagy motivációt ad nekünk, hogy a játékosok is elégedetten nyilatkoznak a pályáról, és elmondják, hogy rengeteg potenciált látnak benne. A munkánkban a legfontosabb a minőség, amely a versenyen is megmutatkozik majd, a Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos zalacsányi pályán. A hangulat garantált, így aki még nem tette, jelentkezzen mielőbb.

Díjként kupák, valamint green fee és különböző voucherek, ajándékok találnak gazdára.

Jó játékot kívánok mindenkinek!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés