Nyári végszó

Megjelent a Hungarian Golf Magazin

Szomorú szívvel intünk búcsút a nyárnak, hiszen az ősz egyben a golfszezon végét is jelenti. Még mielőtt végleg elengednénk, tegyünk egy kis visszatekintést, hogyan is zajlott. Ahogy az lenni szokott, a főszezonban a klubok csúcson üzemeltek, egymást érték a rangosabbnál rangosabb megmérettetések, és mi valamennyi eseményen jelen voltunk, a partvonalról figyeltük a történéseket.

Történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, hiszen a golf 112 év (1900, 1904) után betört az olimpiára, és nem sok hiányzott ahhoz, hogy magyar is legyen a versenyen. Ám végül a nagy álom szertefoszlott, de férfi profi válogatottunk tagjai, valamint Lajta-Rózsa Csilla, női játékosunk hétről hétre tett és tesz azért, hogy a 2020-as tokiói nyári ötkarikás játékokra ez megváltozzon.

Juniorjaink sem maradtak adósok a jó teljesítménnyel, hiszen egy-egy európai tornán már megmutatták oroszlánkörmeiket, és a nemzetközi versenyekről hazatérve taroltak a hazai bajnokságokon. Velük kapcsolatban a nagy kérdés az, hogy közülük kik léphetnek majd a magyar profi játékosaink útjára?

Külön ki kell emelni szenior golfozóinkat is, akik méltóképpen képviselték hazánkat a nagyobb nemzetközi tornákon. A Norvégiában rendezett idei Szenior Európa Bajnokságon Nettó csapatunk révén dobogóra állhattunk, majd pár hét múlva a haza rendezésű Monarchia Kupán magyar címvédésnek lehettünk tanúi.

Ha továbblapoznak, Golfcsemege rovatunkban együtt osztozhatnak a magyar sikerekben, majd legvégül kihagyhatatlan edzésbemutatóval és táplálkozási tanácsadással kedveskedünk.

Nem szaporítjuk tovább a szót, kezdődjék az időutazás!

http://golfmagazin.zsirafkreativ.hu/2zsirfKft/golf/Hungarian_Golf_2016_per3/


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés