Villáminterjú Rózsa Csillával

 „Mindig csak egy ütés"

Mint ismert, Lajtai-Rózsa Csilla sikeresen vette az első akadályt az LPGA, a világ legrangosabb női sorozatának irányába, miután a Palm Springs-i állomáson magabiztosan, a T 33. helyen kvalifikálta magát az október 20. és 23. között megrendezendő következő fordulóra. Magyarország jelenlegi első számú profi golfozója, mindenki Csicsije a helyszínről adott rövid értékelést lapunknak:

„Stresszes pár nap volt. Először is újdonság volt a nagy meleg, mert még nem jártam 40-45 fokban, golfozni meg végképp nem! Ám szerintem, ezt az akadályt is jól vettük. Elég sokan járkáltunk fel alá, szóval a nagy létszám is meglepő volt egy kicsit,ezért is alkalmaztuk azt a stratégiát, hogy "mindig csak egy ütés", és mindig csak egy lépést előre! Remekül dolgoztunk együtt és a taktikánk bevált.

Hétfőn (tegnap) repülünk vissza Indianaba és onnan pár nap múlva haza. Szeptemberben még három verseny vár ránk Európában. Előtte egy kis lazítás és indulhatnak az edzések. Köszönöm a támogatást, hamarosan találkozunk!”

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés